Hava Durumu

Takdir-i huda kuvve-i pazu ile dönmez!

Yazının Giriş Tarihi: 02.02.2018 07:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.02.2018 07:08

"Allah ve Resûlüne itaat edin, birbirinizle çekişmeyin; sonra korkuya kapılırsınız da (gevşersiniz) gücünüz, kuvvetiniz, devletiniz elden gider. Bir de sabredin. Çünkü Allah sabredenlerle beraberdir." Enfal 46.

Ayet-i kerime bizlere içte ve dışta nasıl davranmamız gerektiğini bildiriyor.

Evet, yıllarca bize saldıran dıştaki ve içteki hainlere ve bunların arkasında duran HAÇLI zihniyetine karşı ne kadar alttan aldıksa ve ne kadar yumuşak ve alçak gönüllü davrandı isek onlarda o kadar bize saldırılarını şiddetlendirdiler.

Ayet, evvela içteki ihtilaf ve çekişmeleri ortadan kaldırmamızı ve birlik olmamız gerektiğini açık ve net ifade ediyor.  Aksi taktirde hem gücümüzün hem de kuvvetimizin gideceğini ve düşmanın da iştahla üzerimize geleceğini söylüyor. Hem de birlikte hareket edildiği taktirde düşmanın da korkuya kapılacağını, cesaretinin kırılacağını, ayet söylemektedir.

Geriye, yani maziye baktığımızda ülkemizdeki terörün bu kadar azıtmasının nedenini, bu ayette görmek mümkün. 

Demek, içteki ve dıştaki stratejimizi gözden geçirmeliyiz.

Ayrıca HAÇLI devletleri tarafından sık sık dile getirilen ve ne anlam ifade ettiğini bugünlerde fiilen savaş hattında, cephede gördüğümüz "müttefiklik" sözüne de kanma dönemi geride kalmıştır.

AFRİN HAREKATI'ndan sadece böyle bir dersin bile alınması istikbalimiz, istiklalimiz ve yükselişimiz adına dünyalara değer bir hadisedir.

Dünyanın, bilhassa mağdur ve mazlum ülkelerin yıllarca beklediği UMUT duası, Cenab-ı Allah tarafından kabul görmüştür.  Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yakın bir zamanda İslam Alemi ve dünya bunu görecektir.

Sanki kader önce bizi silkeledi "fetö" hadisesiyle. Ve şiddetli bir imtihandan geçtik. Yıllarca biriken yahut da Türk milletine enjekte edilen cerahat "15 Temmuz'da " aktı. Nekahat dönemini atlatır atlatmaz, Osmanlı yeniden ayağa kalktı. Bu millet, bu ordu bir daha ayağa kalkamaz diyerek çalım satan emperyalist güçler ve onların desteğini arkalarına alan HDP,  PKK, PYD, DEAŞ ve FETÖ gibi bilumum şer odakları/Haçlı zındıkaları,

AFRİN'deki ölüme koşarak giden Türk ordusunun cihangirane başarısı üzerine ŞOKE olmuş durumdalar.

Bu, ancak kaderin istikbale ait bu millete takdim ettiği bir görevdir diye izah edilebilinir. O halde akıbeti takip ediniz.

Final dünya için parmak ısırılacak nitelikte olacaktır.

"Takdir-i Hüda kuvve-i pazu ile dönmez,

Bir şem'a ki Hüda yaka, üflemekle sönmez."

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.