Hava Durumu

Sap döner devran döner!

Yazının Giriş Tarihi: 17.03.2017 10:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.03.2017 10:18

Nihayet sap döndü, devran döndü, gün geldi hesap döndü. İşte bundan sonrasının hesaplarını artık JAKOBENLER düşünsün. "Meşruti ve Cumhurî rejimlerde", son karar elbette ki cumhurundur. Ve o verir, noktayı o koyar. O noktayı koyunca, iş bitmiştir. Söylenecek son söz söylenmiştir. Gerisi "cerbeze ve mugalatadır", ayrıntıdır, abesle iştigaldir.

Bakınız koskoca Türk milleti, ferasetiyle bir oyunu, bir tuzağı hem de iç ve dış mihrakların tüm algı oyunlarına rağmen bozdu.

Bu gerçekten şapka çıkarılacak, saygı duyulacak bir olgunluktur. Bu asil millet tarihte olduğu gibi bir kez daha asaletini, büyüklüğünü ortaya koymuştur. Bir asırlık tüm birikmiş şer oyunlarını hak ile yeksan etmiştir. Genetiğindeki şaşmaz ilahi ölçüsü ile zındıka oyunlarını başlarına geçirtmiştir.

Bu şu demektir: önümüzde bize müjdelenen güzel bir gelecek bizi bekliyor. Bir musibet, bir bela ilanihaye devam etmez. Çünkü bu bir İlahi adalettir. Bu bir İlahi kuraldır.

Her kıştan sonra bir bahar ve her geceden sonra da bir sabah göndermek, Rahman ve Rahim olan Allah'ın vaadi olup, asırlardır bir kurtarıcı ve halaskarı bekleyen mağdur ve mazlum milletlerin birikmiş dualarının kabul olduğunun alameti ve belirtisidir. Asırlık birikmiş ah u vah'lar nihayet rahmet bulutlarının oluşmasını sağlamıştır.

Hep yakında hasreti söndürecek İlahi merhamet içeren NİSAN YAĞMURLARINI da içecek ve yeniden ihya ve inşa faaliyetini müşahede edeceğiz.

Teşekkürler sayın Bahçeli, teşekkürler sayın Yıldırım. Ve en büyük teşekkür de elbette Sayın Recep Tayyip Erdoğan'adır.

Gazanız mübarek ola.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.