Hava Durumu

Said Nursi'ye göre 31 Mart'ın perde arkası

Yazının Giriş Tarihi: 05.04.2016 09:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 09:02

Bediüzzaman Said Nursi'ye göre; Bu ülkenin tarihten gelen 'Genetik Yapısını' değiştirmek için karar veren 'Dış Güçler/Yahudiler',  teorinin pratiğe dökülmesi için bir senaryo hazırladılar. İttihat ve Terakki hükümetinin acemiliğinden, tecrübesizliğinden ve masonik yapısından istifade ederek, askerleri ve memurları kışkırtarak ayaklandırdılar. Daha sonra da bu bahane ile başta Sultan olmak üzere, ideallerine karşı çıkan tüm muhalifleri ortadan kaldırdılar. Böylece düzmece, mezkûr isyan hareketi bahanesiyle ipleri tamamen ellerine alarak; Sekülerleşmeyi ve Batılılaşmayıhükümet vasıtasıyla bir gömlek gibi ülkenin başına geçirdiler. 

Perdenin gerisindeki asıl gaye; Bugünkü Filistin topraklarında bir Yahudi Devleti kurmak ve Osmanlıyı Batı kuklası bir Laik Devlete dönüştürmek idi.

SULTANI İNDİRMEK İÇİN YAHUDİ HEYETİNİN TOPLANMASI

Fakat Sultan her şey pahasına bu fikre karşıydı. Bunun üzerine Sultan'dan umudunu kesen Yahudiler; tekrar toplanıp bir kongre yaptılar. Şu kararı aldılar:

"Siyasi mücadele yolları ile Sultan Hamit'i tahttan düşürüp, işi başarmak..."  ve ilk iş, Emanuel Karasu'nun, İttihatçılara verdiği 4 (dört) teneke altın para ile başlar. Bu para 31 Mart İsyanının oluşması için sarf edildi.

Emanuel Karasu, müteaddid defalar, "Sultan'a 5 (beş) milyona yaptıramadığımız işi, biz İttihatçılara 400.000 liraya yaptırdık, diye övünmüştür.

Sultan Hamit'i İndirmek için il adım Selanik'te atıldı. Selanik'te masonlar, Posta İdaresi Başkatibi Talat bey'i içlerine alıp Mason yaptılar. Masonluğun birkaç derecesine terfi ettirip, kendisine 10 TL. aylık bağladılar. Bu işleri organize eden, 'Rizorta Locası'nın üstadı olan Emanuel Karasu idi.

ŞARTLAR OLGUNLAŞTIRILIYOR

Geçen zaman içinde şartlar olgunlaştırılır ve düzmece 31 Mart olayı gerçekleştirilir... Rıza Tevfik Bey'in 31 Mart günlerinde mahkemede söylediği şayan-ı dikkat sözler:

"Hakim Bey, Allah bizi affetsin, günahımız çok büyüktür. 31 Mart uydurma ihtilali hazırlandığı zaman ben Talat Bey'e bundan sakınması gerektiğini söyledim. Beyhude yere kardeşkanının dökülmesinin ne büyük bir günah olduğunu anlattım. Bunun fena aksülamel doğuracağını da hatırlattım.

Aldığım cevap şu oldu:

"Ne yapalım Rıza Bey, Cemiyetin paraya ihtiyacı var, bu ihtiyacı ancak Yıldız Saray'ının zenginliği ve oradaki hazine karşılayabilir."

"Şimdi katiyetle söyleyebiliriz ki; İmparatorluğu parçalatan kuvvet, Siyonizm ve Şer Vasıtası olan İttihatçı Masonlardır."

İNGİLİZLER HİLAFET'İN LAĞVINI, İTTİHATÇILAR YAĞMA, İSTİYOR

İngilizler Hilafet'in Lağvını ve İmparatorluğun çökmesini istiyor. Yahudiler Kuddüs'te toprak istiyor, İttihat-Terakki cemiyeti de Yıldız Saray'ındaki hazineyi yağma etmek istiyor. Bunun için bir İhtilal lazım, o da 31 Mart.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.