Hava Durumu

SABIR BAŞARI DEMEKTİR!

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2017 10:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2017 10:03

Yüzyıllık bir sabırlı bekleyişten sonra, Türkiye inşallah mükâfatını en yakın zamanda alacaktır. Bazen münafıkane oyunların içyüzünü anlamayan halk sahte yüzleri hak namına alkışlayabilir. Bu oyun uzun da sürebilir. Ama hiçbir zaman sürekli devam etmez. Bir yerde kopar. Çünkü İlahi kural, bütün planlarını "Hak ve adalet" üzere bina edilmiştir.

Hakkın olduğu yerde de batılın ve sahtekârlığın hayat hakkı yoktur. Bunu siz gece ile gündüze benzetebilirsiniz. Yani ikisi bir arada barınamaz. Gündüzün olduğu yerde karanlık zeval bulmuştur.

İşte, bir asırlık sahtekârlık ve algı üzerine kurulmuş bir senaryo nihayet vizyondan çekiliyor. Ağustos böceği gibi, bütün bir dönemini "heva ve heves" üzerine kurmuş bir hayatı iktidarının temel hedefi olarak kabul eden "seçkinler ve jakobenler" gurubu, bütün çırpınışlarına rağmen tarihin mezarlığına doğru yol alıyor.

Afrika ülkelerindeki gibi,  Batı seviciliği üzerine inşa edilen bir idari ve yönetici zihniyet, Halkımızın uzun ve sabırlı mücadelesi sonunda "nisyan çöplüğüne" gömülmüştür. İçteki bütün şer kuvvetler ve dıştaki münafık Batı'nın bütün çabalarına karşı, asil Türk milleti büyük bir başarı tokadını bu utanmazların yüzüne indiriyor, hem de bütün dünyada büyük ve ibretamiz bir sada bırakırcasına.

Bazen sabır en metin kaleleri yıkar, en güçlü engelleri aşar. En büyük oyunları bozar. Demek ki sabır bir Müslümanın en kuvvetli silahıdır.

Eğer tutulan sabrın vakti merhunu gelmişse; bütün şer kuvvetler karşınızda yığınak yapsa, beş para etmez. Tümü o "külli irade" karşısında zelil ve aciz kalır.

Artık, külli irade konuşursa, beşere susmak ve boyun bükmek düşer. Mevlana'nın dediği gibi;

Çün Kaza ayed ne bini gayr-i pûst,

Düşmanenra baz, ne Şinasi zi dost.

 Yani kaza-i İlahi zuhur edince, bütün basiretler, gözler, hesaplar kapanır.  Posttan başka bir şey göremezsin. Artık dost ve düşman fayda vermez. Şimdi bütün dünya plan ve tuzaklarını yapsa, bunlara içerdeki akılsız dost ahmaklar da eklense, "şeflik zihniyeti ve Jakobenizm"i tekrar hayata döndüremezler. Bunu bir tarafa kaydediniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.