Hava Durumu

Rus olayları ve Yahudiler

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2016 09:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.02.2016 09:10

"Bugün Rusya'da siyasal gücü ellerinde tutanlar ne namuslu bir ittifak imzalamayı düşünür, ne de ona sadık kalmayı."

"Şu unutulmamalıdır ki, Rusya'daki siyasal gücün sahipleri, elleri kanlara bulaşmış adi canilerden ibarettir. Burada insanlığın en aşağı bir tortusu söz konusudur. Bu caniler senelerden beri pek zalimce ve vahşice bir baskı uygulamaktadırlar". Sadece ülkemizde bu caniler tarafından infaz edilen "çeçen kahramanlar" bile bu iddiamıza yeterli bir kanıttır.

"Ayrıca şu da unutmamalıdır ki, Rusya'da siyasal erki elinde bulunduranlar, hayvanca bir zalimliği inanılmaz derecede güçlü bir yalan becerisi ile ender rastlanır bir derecede birleştirmiş bir halka mensupturlar".

Direksiyonunda gizli ve aşikâr Yahudileri oturtanlar, bu dünyada, onlar "onur, namus ve gerçekliğin" temsilcileri değillerdir. Kelimenin tam anlamıyla "münafıktırlar". Ancak "güç"ten anlarlar. Aslında her "münkir ve mürai" gibi korkaktırlar.

"Yalanın, cinayetin, hırsızlığın, haydutluğun, yağmanın temsilcileridir. Böyle sakat ve şeytan zihniyetli asalaklara, sözleşmelerle bağlanabileceğini zanneden bir adam, asalaklarıyla kendi lehine bir uzlaşma yapmaya kalkışacak bir ağaca benzer."(Kavgam-Hitler)

ŞEYTANDAN BELZEBULH'UN YARDIMI İLE KURTULUNMAZ.

Yahudi ve Ruslar da tıpkı Anglosakson gibi hareket eder. Anglosakson bu yolda kendine özgü bir tarz ile ilerler ve mücadeleyi kendine özgü silahlarla sürdürür. Yahudi de yolunu, kendisini halkların içine sokulmaya ve onların özlerini boşaltmaya yönelten yolu izlemektedir. Kendisine özgü silahlarla savaşır. Bu silahlar yalandır, iftiradır, zehirlenme ve çürütmedir. Bu silahlar, nefret edilen düşmanı kanlı bir biçimde mahvedinceye kadar mücadeleyi şiddetlendirir. Bugün Rus kafasını ve ruhunu (buna Amerika'yı da dahil ediniz) ele geçiren Yahudilerin, dünya egemenliğini ve husussan İslam coğrafyasını ele geçirmek için durmadan "Ortadoğu kazanını"  kaynatmalarını, hedefe doğru bir girişimleri olarak kabul etmeliyiz.

Şu çok açık ve net bilinmelidir ki; Yahudilerin dünyayı Bolşevikleştirme girişimlerine karşı mücadele, Rusya'ya, ABD'ye karşı açık ve net bir tutumu gerektirir. Şeytandan Belzebulh'un (baş şeytan) yardımı ile kurtulunmaz..."

Aziz okuyucularım, yukarıdaki sözlerin tamamı bir kaç kelime hariç  Hitler'in (Kavgam. Sh. 619-621) tespitleridirler. Bu nedenle nasıl bir fitne çukuruna çekilmek istendiğimizi hatırlatmak istedim.

Mevzumuza bir sonraki makalemizde devam edeceğiz

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.