Hava Durumu

Referandum ve Moriskolar!

Yazının Giriş Tarihi: 20.03.2017 10:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.03.2017 10:29

Biliyorum ne alakası vardır diyorsunuz? Vardır vardır, hem de bu "Referandumun", "Recmi Şeytan" ile bile alakası vardır.

Bakınız "İberya adasında" bin yıl süren Müslümanlığın (Endülüs Medeniyeti), Haçlı İttifakı ile yeryüzünde bir benzeri olmayan, "Vahşice ve canice muamelelerle" izi ve kökü bile kalmayacak bir şekilde kazınarak, sürülerek, öldürülerek, asimile edilerek, dünyanın dört bir tarafına nefyedilerek (ispanyol Müslümanlara Moriskolar deniyor) yok edildi. Hem de kendi ülkelerinden, kendi topraklarından. (Meraklılarına Alfa yayınlarından çıkan, "Kan ve İman" adlı MatthewCarr'in, İslami İspanyanın tasfiyesini anlatan kitabını tavsiye ediyorum. Gerçi biz pek okumayı sevmeyen milletiz de...)

Burada, Batılı Medenilerin (!) karanlık vicdanlarını, vahşi fıtratlarını, Müslümanlara olan, bitmez-tükenmez kin ve öfkelerini müşahede edebilirsiniz.  Bugün de olduğu gibi.

Fakat bir şeyi daha açık ve net görürsünüz; yapılan mezalimin, nasıl büyük bir ustalıkla ters yüz edilerek kitaplara geçirildiğini, tüm bunların Moriskoların kirlenmiş kanının temizlenmesi için yapıldığını, ruhlarına girmiş şeytanlardan arınmaları, Hıristiyan dünyasının sapkın bir inançtan, şeytani bir anlayıştan, kâfir bir fikirden ve akideden kurtarmak için yapıldığını okursunuz.

VAHŞİ AVRUPA!

Bu vahşeti, katliamı, asimilasyonu ve soy kırımı en acımasız yöntemlerle icra edenlerin, aziz ve saygın insancıl, hümanist, demokrat, adil ve dürüst oldukları; şehir konseylerinde, engizisyon mahkemelerinde, lordların ve asillerin toplantılarında; ayrıca her türlü festivallerde, bayramlarda, dini ve milli törenlerde yüksek sesle ve yazılı olarak dağıtılan bildirilerde ilan ediliyordu.

Kendi dışındaki dünya devletlerini aldatmak için de "Moriskoların", ayaklandıkları, isyan ettikleri, bedevi ve vahşi kalkışmalarda bulundukları yalanını ustalıkla işliyorlardı. Bunların eğitilmesi için her türlü fedakârlığın yapıldığını, ancak kanlarının ve fıtratlarının "muhammed'in mezhebiyle" son damlasına kadar kirlendiğini, kabil-i ıslahlarının mümkün olmadığını, bu nedenle topyekün imha ve ihraç'tan başka bir çare bulunmadığını, yazdıkları mektuplarla elçilere ulaştırılıyordu.

Ellerinde taştan ve sopadan başka hiçbir şey olmayan Zavallı Moriskolar! Kaderine rıza göstermekten başka bir imkânı olmayan zavallı Mağribiler! Bin yıllık topraklarını ve dinlerini yitirirken, tüm Avrupa'nın seyretmekten ve için için sırıtmaktan başka yaptığı tek şey; roman ve senaryolarla, eğlence ve festivallerle, mikrop ve şeytan olarak adlandırdıkları "Müslümanlardan" kurtulmanın hazzını ve lezzetini yaşamak ve tatmaktan başka bir şey değildi.

Bugün de aynı Haçlı muamelesiyle karşı karşıyayız ve yine aynı numara; adalet, medeniyet ve demokratlık hile ve fitneleriyle. Bu defa ters tepecek, göreceksiniz.

Devam edecek...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.