Hava Durumu

Ne menem bir illettir bu?

Yazının Giriş Tarihi: 06.03.2017 09:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 09:21

Aman Allah'ım! Gün geçmiyor ki, şu "By Lock" denilen gizli mesajlaşmayı hiç de ummadığım kişilerde ortaya çıkmasın. Bir kısmını tanıdığımız kişilerde böyle bir yazılımın ortaya çıkması hakikaten insanı dehşete düşürüyor. İnsanın ağzı açıkta kalıyor ne dediğinizi bilemiyorsunuz. Acaba..acaba..acaba deyip beyin jimnastiğine başvuruyorsunuz.

Fakat insanın içinden çıkması da hakikaten çok çok zor bir mesele.

Şimdi şöyle düşünüyorum; acaba bu örgüt, ne olur ne olmaz ileride deşifre olduğumuzda dünya ve Türk kamuoyuna bir mesaj vermek için;  devletin ve sivil kesimin önemli şahsiyetlerinin (bunlar; zenginler, şöhretliler, iş adamları, bürokratlar, askerler, emniyetçiler, hukukçular, yargıçlar, daire amirleri, şirketler, halka hizmet sunan kurum ve kuruluşlar, eğitimciler, sağlıkçılar..vb.) hakikaten masum olan bir kısmının cep telefonlarına, bunlardan habersiz olarak bu "By Lock yazılımını" taammüden yani bilerek planlı bir şekilde yüklemiş olmasınlar mı?

Bunlar sayıca %1 bile olsalar, bu zihniyet tarafından bu şekilde habersizce, bu "By Lock"a dahil edilmiş olma ihtimali var mıdır?

Neden mi?

Çünkü; kamuoyunda masum ve temiz insanları da aynı kirli torbanın içine doldurarak, halkın hükümete karşı itimat ve güveninde bir şüphe oluşturmak amacı taşıyor gibi bana görünüyor da ondan.

Zira bu örgüt (FETÖ) lalettayin bir örgüt değildir. Oldukça profesyonel bir örgüttür. Her türlü iletişim ve bilişim araçlarına hâkimdir. Özel yetiştirilmiştir. Algı operasyonunda bir numaradır. Zalimi mazlum, gaspçıyı da mağdur gösterecek kabiliyet ve yetenektedir. Bir başka ifadeyle; münafıklığın bütün alametlerini, vasıflarını, özelliklerini üzerinde taşıyan bir örgüttür.

Milletin en hassas duygularını bilen ve o tellere dokunan bir organizmadır. Yıllarca, özenle, sabırla gizliliğe riayet ederek, gayelerini ve hedeflerini kamufle edebilmiş bir "cemaat görünümünden" bahsediyoruz. Öyle sinsice Türk bünyesine girmiştir ki, ne devletin ne de milletin ne de gerçek dini cemaatlerin ruhu duymuştur. Nekahet devresini büyük bit maharetle, sabırla tamamlamıştır.

(Devam edecek)

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.