Hava Durumu

Münafıkların yaktığı ateş!

Yazının Giriş Tarihi: 14.11.2016 11:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 11:19

"Bana, "Sen şuna buna niçin sataştın?" diyorlar. Farkında değilim. Karşımda müthiş bir yangın var. Alevleri göklere yükseliyor. İçinde evlâdım yanıyor, imanım tutuşmuş yanıyor. O yangını söndürmeye, imanımı kurtarmaya koşuyorum. Yolda biri beni kösteklemek istemiş de ayağım ona çarpmış; ne ehemmiyeti var? O müthiş yangın karşısında bu küçük hâdise bir kıymet ifade eder mi? Dar düşünceler, dar görüşler!

Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ân'ımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa, Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin imanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmaya razıyım. Çünkü vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur."

Burada yangın, Müslüman yurdunu çepeçevre sarmış olan fitne ve fesat ateşidir. Bin yıllık Müslüman yurdunda öyle bir fitne ateşini yaktılar ki, bütün bir dini, inancı, örf ve adetleri tar-u mar ettiler. Müslüman gençliğini mazisinden kopardılar. Din ve iman adına ne varsa kökünden çıkardılar. Gençlerimizi ve geleceğimizi ve istikbalimizi, hafızamızı yakıp yok ettiler. İşte Batı orijinli bu fitneyi, oyunu, tuzağı gören asrın müceddidi Bediüzzaman böyle haykırıyor.

Bu memlekette oynanan bütün oyunlar, iki yüzlü, münafıkane idi. Bizden biri gibi göründüler, hayırhahımız kesildiler, bizden daha çok bizi sevdiklerini, savunduklarını söylediler; lakin her fırsatta her daim arkadan hançerlediler. Bin yıl boyunca Haçlı Zihniyetinin yapamadığı tahribatı, yıkımı bunlar tereyağından kıl çeker gibi kolayca yaptılar. Hem de güya bizim iyiliğimiz için. Sloganları neydi biliyor musunuz; "Halk için, halka rağmen".

O halde "münafık kâfirden daha eşeddir", sözünü bu ülkenin insanları olarak, fiilen gördük ve yaşadık ve halen de yaşıyoruz.

Her bir şeyin bir vakti merhunu vardır, deniliyor. Belki de Türkiye'mizde geldiğimiz bugün kü zemin de, artık projektörleri ASIRLARCA bu ülkede alttan alta fitne fesat çeviren bu mel'un ve menhus, şeytan bozması guruba çevirmenin yeri ve zamanı gelmiştir diye düşünüyorum.

Tabi bu konu oldukça hacimli ve genişçe bir konudur. Bir makalede dört taraflı bahsetmek mümkün değildir. Ancak biz, burada bir parantez açmaya çalışacağız. İleri ki makalelerimizde de inşallah bu hususa tekrar tekrar değineceğiz. Şimdiden kusurlarımız olursa okuyucularımızın affına sığınıyoruz. İyi niyetimize bağışlasınlar.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.