Hava Durumu

Kim terörist? Müslüman mı? Hristiyan mı?

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2021 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2021 06:30

Yalancının mumu yatsıya kadardır, demiş atalarımız. Demek ki, yalanın, algının, aldatmanın ömrü sürekli değil; onun da bir sonu, nihayeti vardır. Bu nedenle; "De ki: "Hak geldi bâtıl yıkılıp gitti! Zaten bâtıl yıkılmaya mahkûmdur", (İsra 81) ayet bir yönüyle bu noktaya işaret ediyor.

Bazı müfessirlere göre, buradaki hak, Allah'ın hoşnut olduğu, O'na itaat anlamı taşıyan her şeyi kapsar... İnsanı şeytana uymaktan koruyan her şey hak, şeytana boyun eğme sayılabilecek her şey de bâtıldır. Kur'an hak getirmiştir, Allah'ın elçisi putperestlere karşı bütün anlamlarıyla hak gerçekleştirmenin ve bütün anlamlarıyla bâtılın kökünü kurutmanın mücadelesini vermiştir.

Şimdi dünyanın resmine bakalım, ne diyor?

İslam eşittir "terör" ve Müslüman eşittir "terörist". Dünya kamuoyuna bu "resim ve imaj" servis ediliyor, İnsan beynine bu fikir enjekte ediliyor.     

Peki sizce öyle mi? Bir fotoğraf da biz sunalım. Esasen bu fotoğraf bizim değil yine aynı çevrelerin; lakin yoğun "algı operasyonunda" fark edilmiyor:

Dünyadaki En Tehlikeli Çetelerin İsimleri:

  • Yakuza, Agbyros, Wah Singh, Jamaikka Bossu, Primera, Aryan Kardeşliği, Kan, Sokak Çetesi, Mungiki, Mara Salvaruche... (Tümü Hristiyan)  

Dünyadaki En Büyük On Uyuşturucu Kartelleri:

  • Pablo Escobar (Kolombiya), Amadou Carilo (Kolombiya), Carlos Enrique (Alman/Kolombiya), Griselda Blanco (Kolombiya), Juaquin Guzman (Meksika), Raphael Curro (Meksika)... (Tümü Hristiyan) 

Dünyadaki En Yüksek Alkol kullanıcıları:

1)Moldova, 2) Belarus, 3) Litvania, 4) Rusya, 5) Çekya, 6) Ukrayna, 7) Andorra, 8) Roma, 9) Sırbistan, 10) Avusturalya.. (Tümü Hristiyan)

Dünyadaki En Yüksek Cinayet Vak'aları:

  1. Honduras, 2) Venezuella, 3) Belize, 4) El Salvador, 5) Guatemala, 6) G. Afrika, 7) Saint Kitts ve Nevis, 8) Bahama, 9) Lesotho, 10) Jamaika... (Tümü Hristiyan)

ABD'li İnternet Haber Sitesi ALTERNET, cinsellik araştırmalarını derleyerek, dünyanın FUHUŞ HARİTASINI çıkardı.

         Dünyadaki En Yüksek Fuhuş Oranına Sahip on ülke:

  1. Tayland (Budist), 2) Danimarka (Hristiyan), 3) İtalya (Hris.), 4) Almanya (Hris.) 5) Fransa (Hris.), 6) Norveç (Hris.),  7) Belçika (Hris.) 8) İspanya (Hris. 9) İngiltere (Hris.), 10) Finlandiya

        Dünyadaki En Yüksek Hırsızlık Oranına Sahip On Ülke:

  1. G.Afrika, 2) İsveç, 3) ABD, 4) İngiltere- Galler, 5) Hindistan, 6) Y. Zelenda, 7) Kanada, 8) Avusturalya, 9) Zimbabve 10) Danimarka- Finlandiya (Hindistan Budist diğerleri Hristiyan)

Ama dünyayı tekeline alan "HRİSTİYAN KÖKENLİ BASIN", dünyadaki "Şiddet Ve Terörizmin" kaynağının İSLÂM olduğunu söylüyor.

KARAR SİZİN! 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.