Hava Durumu

israil'in akibeti feci olacak!

Yazının Giriş Tarihi: 12.12.2016 11:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.12.2016 11:22

Kendi kutsal kitabında (Barnabas İncili) Peygamber katilleri olarak ilan edilen, bu yeryüzünü zulme ve günaha bulayan millet için, bunların nasıl bir cezaya uğrayacağını İsa (as) şöyle duyuruyor:

"Isa ağlayarak karşılık verdi: «Ey Kudüs, ey İsrail, senin için ağlıyorum. Sen sana olan ziyareti bilmiyorsun; çünkü bir tavuğun civcivlerini kanatları altına topladığı gibi, ben de seni yaratıcınız Allah sevgisinde toplamak istedim, ama sen istemedin! Bu nedenle, Allah size şöyle diyor:                                              

Ey sert yürekli, sapık fikirli şehir!Sana, seni kalbine çevirmesi için ve sen de tövbe edesin diye kulumu gönderdim; ama sen ey bozuk şehir, senin için, ey İsrail, Mısır'a ve Firavun'a yaptıklarımın hepsini unuttum. Kulum hasta vücudunu iyileştirsin diye defalarca ağlarsın; ama senin günahkâr ruhunu iyileştirmeye çalıştığı için, kulumu öldürmenin yollarını ararsın.

Cezama uğramayan yalnızca sen mi kalacaksın şimdi? Sen ebediyen yaşayacak mısın? Ve senin gururun seni benim ellerimden kurtaracak mı?

Kesinlikle hayır, çünkü bir orduyla birlikte karşına reisler çıkaracağım ve onlar seni kuvvetle saracaklar ve seni onların ellerine öylesine teslim edeceğim ki, gururun doğru Cehenneme düşecek.

Yaşlıları ve dulları bağışlamayacağım, çocukları bağışlamayacağım, seni tümden kıtlığa, kılıca ve hakarete terk edeceğim ve üzerine rahmetle baktığım mabedi şehirle birlikte ıssız bırakacağım; o kadar ki, uluslararasında bir efsane, bir alay konusu ve bir darb-ı mesel olacaksın. Gazabım üzerinde böyle kalacak ve benim öfkem uyumaz.» (Barnabas 203. Bölüm)

Hz. İsa; bunlara seslenirken şu ifadeyi kullanıyor:

"İbrahim'in çocukları olmakla ve güzel MabetleriS bulunmakla övünürler. Allah sağ ve diridir ki, onlar 'Şeytanın Çocuklarıdır' ve onun dilediğini yaparlar. Bu yüzdendir, 'Kutsal Şehirle birlikte Mabed'yıkılacak, o kadar ki, mabette taş üstüne taş kalmayacaktır. (Barnb.189)

Evet, elbette yaptıklarının bedelini, ahiret âleminde, Mahkeme-i Kübra da çekeceklerinden hiçbir şüphemiz yoktur; velakin, Allah'ın peygamberleri, bu şeytanın çocuklarının daha bu dünyada iken, gazaba uğrayacaklarını haber veriyor. Bekleyip görelim, Mevlam nasıl kahredecek bu mel'un Siyonistleri.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.