Hava Durumu

Hz. Muhammed'siz İslam!

Yazının Giriş Tarihi: 22.12.2017 09:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 09:33

İçteki ve dıştaki Zındıka Komiteleri saldırılarını doğrudan Hz. Muhammed aleyhisselama yönlendirmeye başladılar. Bu HAÇLI ZİHNİYETİ bugünlerde "Hz. Muhammedsiz bir islam" algısını hakim kılmaya yöneldiklerini görüyoruz. Bunu yaparken de her devirde olduğu gibi "Ulema" etiketli kişileri kullanıyorlar. Tarihe nazar ettiğimizde Lawrence'leri, Hempher'leri görüyor ve bunların İslam'a nasıl zarar verdikleri bugün erbabınca malumdur. Bu defa artık buna da gerek kalmadan maşalar kullanarak hedefe daha emin ve sağlam ulaşmanın yolunu bulmuşlar. O da; "Ulama-i su"dur.

Nedir Ulama-i su?

Maalesef bir kısım dünya menfaatleri namına efendilerini memnun edecek tavır ve davranış sergileyen, onların istekleri doğrultusunda fetva verenler ve islama yeni yeni fakat ehlisünnet anlayışına zıt bidatler ortaya koyanlar; ulemayi su tarifi içine giriyorlar. Bakınız dünyalık menfaatler için dinlerde atılan  adımlar önceki kutsal kitapların tahrifine yol açtı ve Tevrat, Zebur ve İncil'i muharref kıldı. Hatta Barnabas İncili'nde bir yerde Hz. İsa, bu ulemaya hitaben; "Ey Yazıcılar! Ey Ferisiler! Siz Allah'ın hükümlerini kendinize göre değiştirdiniz, yorumladınız," diyerek şiddetle bunlara çatıyor ve cehenneme odun olmakla bunları itham ediyor.

İşte aynı zihniyet, bugün de İslam'ı hedefine koymuşlar. Hz. Muhammed'i (asm) hedefine koymuşlar. Bunun için de; şöhrete, mala, ekranlara ve makamlara karşı zaafı bulunan bazı ilahiyatçıları ve medya maymunlarını kullanıyorlar.

Maalesef bu bidatçi azınlık gurup (bilhassa prof. etiketçiler) son yıllarda o kadar azıttılar ki, dış destekli medyanın büyük gayretleriyle şu ekran senin, bu ekran benim diyerek, ekran ekran gezerek, büyük alayiş-nümayişlerle, pohpohlarla her gece bir TV'de pisliklerini boşaltıyorlar. O kadar ki, yoğun gündemine rağmen Cumhurbaşkanı RTE, bir açıklama yapmak ve halkın dikkatini bunlara çekmek mecburiyetinde kaldı.

Bir ayet ve bir Hadis ile bu tuzağı bozmak için sünnete uymanın ne kadar mühim ve lazım olduğuna dikkatinizi çekmek istiyorum:

" De ki: Eğer Allah'ı seviyorsanız bana uyun ki Allah da sizi sevsin. (Al-i İmran: 31)

Resul-ü Ekrem Aleyhisselatu Vesselam ferman etmiş:

" Fesat-ı ümmetim zamanında kim benim sünnetime temessük etse; yüz şehidin ecrini, sevabını kazanabilir ".

Bu zındıka şebekesinin ve kötü Ulemanın saldırıları ile içinde bulunduğumuz zamanın "fesad-ı ümmet" zamanı olabileceği ihtimalini göz ardı etmemeliyiz.

O halde, hz. Peygamberin sünnetine daha büyük bir gayret ve azimle uymaya ve işaret edilen yüz şehidin ecrini almak niyeti ve temennisiyle, en küçük sünnete ittiba ederek, bu fesat tuzağını bozalım. Sünnet-i Resulullahı hayatımızın her safhasında çekinmeden tatbik edelim ki, bu güruh Kur'an'ın tabiriyle; "de ki, kininizden kahrolup ölün", ayetinin tokadını yesinler. (Al-i İmran 119)

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.