Hava Durumu

Hristiyan Haçlı Batı, Türkiye'ye neden saldırıyor? (2)

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2019 07:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2019 07:18

ABD'nin İslam dünyasına pompaladığı korkunun nedenini ifşa etmeye belgelerle devam edeceğiz.

Hristiyan Batı'nın ABD liderliğinde 'yeni dünya düzeni' her ne kadar insan hakları ve demokrasiyi temel prensip olarak alan ülkeler arasında işbirliğini, bu özelliklere sahip olmayan ülkeleri tecrit eden ve onlar üzerinde siyasi ve ekonomik baskıyı öngören yeni bir dünya görüşü olarak tarif etmekte ise de yeni düzenin esasları şunlardır:

*Hristiyan Batı kültürünün dışındaki bütün kültürlerin imhası.

*İslam'ı imha edip, sapık görüşlere kanalize etmek.

*İslam dünyasının arasına tefrika sokmak, aralarındaki ittifakı ve işbirliğini önlemek.

*Türk ve Arap dünyasının arasına düşmanlık ve fitne tohumlarını ekmek.

*Kürdistan ve Anadolu'da kurulacak Ermenistan ile Türkiye'yi İslam ve Türk dünyasından tecrit etmek.

*NATO'yu İslam dünyasını hedef alan bir statüye sokmak.

*Türkiye'ye Ortadoğu'da Batı'nın jandarması görevini yüklemek.

*Dünyada kapitalist bir piyasa ekonomisini hâkim kılmak.

*Bütün dünyada ABD'nin liderliğine yönelik çok partili bir sistemi hayata geçirmek.

*İslam dünyasında ve dünyanın diğer bölgelerinde İslami yayılışı ve uyanışı önlemek.

HAÇLI DİN SAVAŞI VERİLİYOR!

Bugün dünya üzerindeki Müslümanların maruz kaldığı olaylara baktığımızda; Müslümanların İslamiyet'i yaşamalarını kesin olarak önlemek ve doğumlarından ölümlerine kadar Hristiyan gibi yaşamalarını ve düşünmelerini sağlayan psikolojik savaşı uygulamak, ABD liderliğindeki Hristiyan Batı ve Siyonizm'in, Ortadoğu hatta bütün dünya için hazırladığı bir düzen, adım adım tatbike edilmeye konulduğunu rahatlıkla söylemek mümkün. Yalnız hesap edemedikleri bir engel ile karşılaştıklarını söyleyelim;

AK Parti hükümeti ile yeniden Osmanlı ayarlarına dönen ve dünyada yıldızı parlayan bir Türkiye gerçeği ile karşı karşıyadırlar. Bugüne kadar istimal ettikleri korkutma ve ekonomik yıldırma politikası artık sökmüyor. Dik ve cesaretle ve hatta ölümüne karşı duruş, yalnız ülkemize değil; aynı zamanda diğer mağdur ve sömürülen dünya ülkelerine de büyük bir ümit kaynağı olacak ve nihayetinde de dünya Yanki ve avanelerinin prangalarından kurtulacaktır. Güçlünün haklı olduğu bir dünya yerine, haklının güçlü olduğu bir dünya görüşü Türkiye vasıtasıyla yavaş yavaş yerleşmeye başladı. Bunun için de cesaret ve kararlılık şarttır. Bunlar da genetik yapımızda mevcuttur.

Bir zamanlar, o kâfirler, seni durdurmak, öldürmek ya da sürgün etmek için tuzak kuruyorlardı. Allah da tuzak kuruyordu. En iyi tuzak kuran Allah'tır. (Enfal- 30)

"Nice az topluluklar, Allah'ın izniyle nice çok topluluklara galip gelmişlerdir. Allah sabredenlerle beraberdir". (Bakara 249)

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.