Hava Durumu

CIA kaynaklı global tarikatler !

Yazının Giriş Tarihi: 31.07.2017 09:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.07.2017 09:25

Önceki makalelerimizde, Dünyayı ( Asya, Avrupa ve İslam Dünyası) kontrolü ( ekonomik ve Dinsel)  altına almak için kurduğu muazzam sermayeli Global Tarikatlardan bahsetmiştik. Bunların ortak özelliği, misyoner faaliyetleridir. Özellikle, Moon, Opüs Dei, Gülen Hareketi, ABD'deki NED, CSIS ve CIA gibi istihbarat örgütlerince desteklendiği uzmanlarca belirtiliyor.
"Papa'nın Kutsal Mafyası"  Opus Dei'nin muazzam bir gücü var. Koyu Katolik olan Hristiyanların bünyesinde yer aldığı bir yapılanma Opus Dei. Papa 2 John Paul, icracılığının etkisini Opus Dei'ye borçlu olduğunu açıkça ifade etmekten çekinmemiş bir Katolik liderdi. 


Dünya genelinde bilhassa üniversiteler, finans kuruluşları, finans birlikleri, devasa şirketler Opus Dei'nin müridleri ile dolu.


Başarılı politikacılar, hâkim ve savcılar, parti ileri gelenleri, güçlü sanayici ve işadamları, Avrupa Birliği'nin muktedir parlamenterleri Opus Dei'nin çok sevdiği şahsiyetler arasında yer alıyor.
Alman Hristiyan Demokratlar Partisi'nin önemli isimlerinden Kurt Malangre de yarım yüzyıla yakın bir süredir Opus Dei mensubu olduğunu gizlemiyor mesela.

Almanya'da 2 bine yakın çekirdek Müridan kadrosu var Opus Dei Tarikatı'nın.

Bonn kentinde faaliyet gösteren "Öğrenci Temelli Kültür Birliği - Studentische Kulturgemeinschaft"  ve Münih'te faaliyet gösteren "Ren - Donau Vakfı - Rhein Donau Stiftung,  tarikatın gelir kaynaklarından sadece ikisi.

Almanya'daki merkezini Köln'de ihdas etmiş olan Opus Dei'nin Köln Bürosu'ndan Hans Thomas, adı geçen derneklerin yönetimini gerçekleştiriyordu.
Hans Tomas şu anda Limmat Stiftung - Limmat Vakfı'nın başkanlığını yapıyor. Vakıf dünyanın dört bir yanında projeler gerçekleştiriyor. (http://www.limmat.org/index/index.php)
Bir başka ilginç nokta ise Köln'de faaliyet gösteren Lindenthal Enstitüsü, Lindenthal Institut. http://www.lindenthal-institut.de sitesinde de göreceğiniz gibi bu enstitünün de başkanı Dr. Hans Thomas.
Avrupa Birliği'nin fonlarında da akla hayale sığmayacak ölçüde istifade ediyorlar.

KABALA BÜYÜSÜ VE GÜLEN MÜRİTLERİ!
Opus Dei hakkında çok fazla konuşulan, fakat günümüz dinsel toplulukları içinde hakkında en az şey bilinen örgüttür. Nitekim CNN televizyonu için Vatikan analizleri yapan, BBC için Opus Dei belgeseli hazırlayan ve araştırmacı kimliğiyle Opus Dei'nin içine sızmayı başarmış isimlerden biri olan John Allen, kitabında tarikatın kuruluşundan günümüze kadar olan gelişimini, yapısını ve işleyişini geniş bir yelpazede gözler önüne sermiş.

Opus Dei'de tüm üyelerin ortak amacı bu dünyada bir Civitatea Dei (Tanrı Sitesi) yani teokratik (dini) bir devlet kurmaktır. Opus Dei inananları, bir gün tüm dünyanın Hıristiyan olacağına inanırlar. Gülen de "Vatikan'da ölmek istiyorum" mealinde bir mektubu Papa'ya göndermemiş miydi?
Tarikat dünya siyasetini tıpkı bir ahtapot gibi sarmakta. (İngiltere Milli Eğitim Bakanı, Polonya hükümetinde görev yapan 3 bakan, Perulu 2 bakan, ABD Anayasa Mahkemesi 'nin 2 yargıcı, Amerikan Kongresi 'nin onlarca üyesi, eski FBI Başkanı Louis Freeh ve Fox televizyonunun yorumcusu Robert Novak; Opus Dei müridi olduğunu gizlemiyor.)

Papaz Josemaria Escriva'nın Opus Dei (Opus Dey) örgütünün temelini oluşturan "rehber" kitabı "Yol" adını taşıyor. 1934 yılında yazılmış, 43 dile çevrilerek tüm dünyada 4,5 milyon satmıştır. Bu kitabın İngilizcesi, THE WAY. Raslantıya bakın ki, Fethullah Gülen'in İngilizceye çevrilen ilk kitabı da, dört ciltlik "Criteria, or lights of the Way" (İzmir, 1990)
Bugün Opus Dei'in 2.8 milyar dolar serveti, 15 üniversitesi, 97 teknik okulu, 36 ilköğretim okulu vardır. (Gülen'in ki ile kıyaslanmayacak derecede düşük bir sermaye)
Kimilerine göre Escriva, dengesiz, sinirli, paranoyak özelikleri olan biriydi. (Nurettin Veren'in açıklamaları da Gülen'in aynı karakterde olduğunu gösteriyor.) Çok yakınında bulunan, örgütten ayrılan bazı eski üyeler bu tür ithamlarda bulunmuştur.

Opus Dei gizli bir Yahudi örgütüdür ve gizemli Kabala geleneğine bağlıdır.mürltlerinin kayırsız şartsız bir bağlılığı vardır. Peki, Gülen'in müritleri nasıl? Onu da siz düşünün. Acaba bunda da Kabala türü büyülerin etkisi olmasın mı?  
 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.