Hava Durumu

CIA kaynaklı global tarikatlar!  (7)

Yazının Giriş Tarihi: 11.08.2017 09:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.08.2017 09:21

CİA orijinli Tarikatlar üzerine yapılan araştırmalardan istifade ederek, ülkemizde büyük bir Kalkışmaya ve bin yıllık tarihimizde olmayan bir hıyanete yol açan Gülen Hareketini tahlil etmeye devam ediyoruz.
"Hızla yayılan ve büyük mali olanaklara sahip CIA bağlantılı bir başka tarikat da, Scientology adını taşıyor. Scientology'nin, gerek ABD'de gerek Avrupa'da en sıkı ilişki içinde olduğu güç, Fethullah Gülen örgütü.
Scientology, aynı zamanda Moon tarikatı ile çok sıkı ilişki içinde. CIA'nin denetimindeki bir diğer tarikat da Çin'de faaliyet yürütüyor: Falun-Gong.
Her dört tarikatın da teorisi, dini yorumlayışları, çalışma tarzları ve hedefleri arasında olağanüstü uyum var. Kuşkusuz bunun nedeni, komuta merkezinin ayni olması. Hepsi, CIA'nin örtülü faaliyetleri için kullanılıyor ve yönlendiriliyor.
Türkiye'de diğer tarikatlar Kuran kursu, medrese eğitimi ve imam hatip liseleri gibi doğrudan dini eğitim kurumlarına önem verirken, Fethullah Gülen cemaati, Turgut Özal döneminde, yurtiçinde özel Anadolu liseleri ve kolejler açmaya başladı. Fethullah Gülen, bu okullarda, Hıristiyan misyonerlerinin taktiğini izleyerek, temel bilimler alanında eğitime ağırlık verdi.
Osmanlı İmparatorluğu'nda örgütlenmek isteyen Hıristiyan Misyonerleri de, önce teoloji alanında eğitim veren okullar kurmak istemiş, başarılı olamayınca, temel bilimler alanında eğitim veren kolejler kurmuştu. 1915 yılında Osmanlı coğrafyasında, Hıristiyan Misyonerleri'nin Amerika'daki en büyük örgütü Amerikan Board'a (Amerikan Misyoner Teşkilatı)  bağlı 600′den fazla okulu vardı. Amerikan kolejleri, Osmanlı İmparatorluğu'nun parçalanmasında çok önemli roller oynadı. 
Osmanlı İmparatorluğu toprakları içinde açılan Amerikan kolejleri kime hizmet ettiyse, Gülen'in okulları da aynı hizmeti görüyor. Hedef alınan ve ulaşılmaya çalışılan kitle (üst düzey askeri ve sivil bürokratik sınıf, zengin kitle...vs) aynı kitledir. Bu okullar hep CIA'nin ilgi duyduğu ülkelerde açılıyor. Okullara ABD'deki Yahudi lobisinin de ilgi duyduğuna dikkat çekiliyor.
Gülen, ABD'de uluslararası okulların, ABD'nin isteği ve desteğiyle kurulduğunu itiraf etti: "Amerikalılar istemezlerse kimseye dünyanın değişik yerlerinde hiçbir iş yaptırmazlar. Simdi bazı gönüllü kuruluşlar dünya ile entegrasyon adına gidip dünyanın değişik yerlerinde okullar açıyorlarsa, Amerika ile çatıştığınız sürece bu projelerin gerçekleştirilmesi mümkün olmaz."
Gülen, gücünü ABD yönetiminden aldığını da saklamıyor: "Amerika şu andaki konum ve gücüyle bütün dünyaya kumanda edebilir, bütün dünyada yapılacak isler buradan idare edilebilir. Amerika hâlâ bu dünya gemisinin dümeninde oturan bir milletin adıdır. Amerika daha uzun zaman dünyanın kaderinde çok önemli rol oynayacaktır. Bu realite kabul edilmeli. Amerika göz ardı edilerek şurada burada bir iş yapılmaya kalkılmamalı "
ABD ile bağı, onun Türkiye Cumhurbaşkanı'nın korumasına girmesine yol açabilecek kadar güçlüydü. 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.