Hava Durumu

CIA'in kurduğu tarikatler -2-

Yazının Giriş Tarihi: 28.07.2017 09:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 09:28

CIA, kurduğu ve kontrol altında tuttuğu bu üç tarikat vasıtasıyla; hem Budist âlemi, hem Hıristiyan âlemi hem de İslam âlemi üzerinde hegemonya kurmayı amaçlamaktadır.
Üç tarikatın faaliyet alanları da hemen hemen benzer.
Opus Dei Tarikatı'nın beş kıtada 475 üniversite ve Yüksek Okulu ve 200 koleji var. 604 gazete ve dergiye sahip. 52 radyo ve televizyonu yayın yapıyor. Siyasi, askeri, polis,  mali ve ticari alanlarda çok etkindir. Milyarlarca dolara hükmediyor. Opus Dei Tarikat'ının Hıristiyanların yaşadığı her ülkede sorumlu bir Kardinali bulunuyor.
Moon Tarikatı da benzer alanlarda faaliyet yürütüyor.
Gülen cemaatinin (Tarikatı) ise sadece Orta Asya'da dil merkezi, ilkokul, lise düzeyinde 250, dünya genelinde 500-600 arasında okulu var. Onlarca da üniversitesi var. Onlarca gazete ve dergi, radyo ile televizyon yayınına sahip. (Ayrıca takiyye yapmak bunların temel prensipleri olduğundan; bulunduğu ülkelerde de Devletin idari, ekonomik ve bilişim gücüne sızarak, kullanmaktadırlar.)
Yürütme, yasama, yargı, ordu, polis, eğitim, sağlık, ticaret, maliye vb. cemaatin hizmetindedir.
Gülen Cemaatinin de Opus Dei Tarikatındaki gibi her ülkede bir sorumlusu vardır. Değişen sadece ülke kardinali yerini ülke imamının almasıdır.
Opus Dei Tarikatı ve Gülen Cemaati'nin üye tipi de aynıdır. Her iki Siyonist örgütte de üç tip üye vardır.
Opus Dei'de birinci grup olarak adlandırılan "Numerarid" denilen üyeler hiç evlenmiyorlar. Opus Dei evlerinde yaşıyorlar. İhtiyaçları dışındaki tüm kazançlarını tarikata veriyorlar.
Gülen Cemaati'nde "İmam" ve "İmame" olarak adlandırılan abi ve abla denilen üyeler de hiç evlenmiyorlar. Tarikat evlerinde yaşayıp, tarikatın hizmetindedirler. Tüm otorite onlardır. Yedi kişilik İstişare grubu, kıta, ülke, bölge sorumluların bunları içinden seçiliyor.
Opus Dei de ikinci üyeler "Sopranumerari" olarak adlandırıyorlar. Tam üyedirler. Fakat evleniyorlar. Tarikat evleri dışında yaşıyorlar. Aylık ödüyorlar.
Gülen Cemaati'nde ise bu tip grup, Şakird ve Şakirde diye adlandırılan cemaat içinde yetişip evlenenlerden oluşuyor. Cemaate tam üyedirler. Fakat maaşlarından belli yüzdeyi aylık olarak cemaate ödüyorlar.
Opus Dei de üçüncü tip üyelere "cooperatori" deniliyor. Tarikatın gönüllü yardım ve eğitim kuruluşlarında yer alıyorlar.
Gülen Cemaati'nde de bunlara ek olarak "himmet" adı altında yardımda bulunan ağırlıktaki üyeler ve destekçilerden oluşuyor.
Moon Tarikatında ise tam tamamına Opus Dei gibi üyelikler vardır.

Bu üçlü Siyonist tarikatların  propaganda ve örgütlenme çalışmalarını yürütürken kullandıkları kilit kavramlar da aynıdır.  "Diyalog", "Hoşgörü,"  "Dini Araştırmalar" ve "Sevgi".
Üçünün birlikte yürüttükleri bir faaliyet daha var. "Dinler arası Diyalog ve Hoşgörü" adı altında Siyonizm'in hegemonyasını pekiştirmek ve yaymak için önce ABD, sonrasında 1991 ile 1994 yılında İstanbul sonrasında Riha'da birlikte toplantı düzenlediler.
 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.