Hava Durumu

Bugünkü olayların içyüzü!

Yazının Giriş Tarihi: 23.12.2016 09:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.12.2016 09:36

Bütün mukaddesatımıza karşı taarruz eden Batı nihayet bizi birbirimize bağlayan ana bağımız olan Hz. Peygamberi ve Kitabullahı hayat merkezimizden koparmayı az çok başarmıştır.

Şunu unutmayalım ki, İslam geldiği ilk günden itibaren ehl-i kitap dediğimiz küffarın, yani Haçlıların yani Batılıların vahşi saldırılarına maruz kalmış ve halen de bu saldırılar sürmektedir.

Bu saldırılar bazen açık, bazen de gizli; bazen güç-kuvvet ve silahla, bazen de fitne-fesat ve hile ile yapılmaktadır.

Kur'an'a, peygambere, Müslümanların düzen, ,intizam, huzur, kardeşlik, refah sağlayan bilumum İlahi prensiplere, her türlü şeytani tuzaklarla saldırılmaktadır.

Yapılan tüm bu saldırıların altında yatan ana neden şudur:

Müslümanları ayakta tutan GÜCÜ, ŞEVKETİ, İHTİŞAMI, RUHU yok etmek, ZELİL, SEFİL, SÜRÜNÜR, BATIYA TAPINIR bir hale düşürmektir.

Böylece bindörtyüz yıllık birikmiş hıncı ve intikamı almak.

Zira Müslümanlar kitaplarına bağlılık, dinlerine temessük, peygamberlerine sımsıkı sarılmakla hem maddeten ve hem manen ilerleyerek, Batı alemine üstün gelmişlerdir. 

Bu kitap ve bu peygamber onların hayat merkezinde olduğu müddet bunlara hakim olmamız mümkün değildir.

O halde yapılacak şey, takip edilecek yol; Kitabullahı ve Hz. Peygamberin sünneti dediğimiz kriterleri yok etmek -ki, bu mümkün olmazsa- sulandırmak ve yaşanır olmaktan çıkarmaktır.

İşte ne vakit ki, bilhassa aydınlarımız, bu hileye düştü ve kendi örf, adet, kültür ve inancımızdan Batılılaşma adına vazgeçtik; işte o gün bugündür, iflah olmaz bir meskenete, zillete, tedenniye düçar olduk.

İzzetimizi, ihtişamımızı, gücümüzü ve nihayet istikbalimizi ve istiklalimizi yitirdik.

Bugünkü olayların (Suriye, Irak, Türkiye..) altında yatan habis ur budur.

Evet, yiğit düştüğü yerden kalkar.

Bu iğrenç saldırılar, komadaki hastanın uyanmasına ve yeniden ihyasına, İslam dünyasının da birlik ve dayanışmasına yol açacağından ismim gibi eminim.

Bekleyip hep beraber akıbetini görelim.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.