Hava Durumu

Bu bir başkaldırıştır!

Yazının Giriş Tarihi: 29.06.2018 06:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.06.2018 06:40

(Osmanlı Tokadı)

Allah'a Şükürler olsun. Tanzimat'tan ve Cumhuriyetten itibaren yaklaşık 250/100 yıl geçti. Müslüman Türk Milleti bunca yıl büyük zorluklarla ve sabırla, Ferhat gibi tırnaklarıyla kazıtırcasına verdikleri cansiperane mücadeleyi nihayet kazandı. Bağımsızlığını, istiklaliyetini 'Haçlı Güruhundan', dillere destan bir mücahede ile elde etti.

24 Haziran seçiminin dünyadaki diğer seçimler gibi, 'normal bir seçim' olmadığını, hariçteki İslam dünyasının coşkusuna baktığınızda bunu rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. (Ama ne yazık ki, içerde bazı azınlık Müslüman guruplar, zorlama yorum ve tevillerle bu mücadelede muhalif gurubun yanında yer almıştır. Bu leke onların alınlarında ömür boyu kalacaktır.) Bu bir bağımsızlık mücadelesiydi. Bir ümit, bir var olma, ayakta durma, bir varoluş mücadelesiydi. Asrın başında tespihin imamesini koparır gibi, Müslüman aleminin başını (Osmanlı) koparan emperyalist Batılı Haçlı güruhu, narkozdan çıkma belirtilerini gösteren Türkiye'yi, uyanmamak üzere derin uykusuna, komaya sokmak için var gücüyle 'fitne ve şer tuzaklarını' bir bir devreye soktular. Fakat derin ve travmatik tecrübeleri bilfiil geçiren bu millet, bu tuzağa düşmedi. Allah'ın yardımıyla kıyam ederek öyle bir Osmanlı Tokadı vurdu ki, sesi hala dünyanın dört bir tarafında yankılanıyor.

Türkiye asli rolüne döndü.

Mısırlı spikerin de ifade ettiği gibi;"Bu bir başkaldırıştır. Türkiye'nin liderliğinde ve önderliğinde İslam dünyasının batıya meydan okuyuşudur. Bütün Arap ve Müslüman dünyası manen destekleriyle bu mücadeleye Türkiye'nin yanında destek olmuşlardır. Türkiye nihayet rüştünü ortaya koymuş, İslam'ın izzetini korumuş, önüne çıkarılan tüm Siyonist/Batı engelleri bir bir aşmıştır..."

El hâk doğrudur. Ümmet-i Muhammed'in dünyanın dört bir yanındaki coşkusuna baktığınızda, Müslümanlar bu seçimi, Türkiye'nin şahsına münhasır görmediklerini, bunun bir Haçlı Savaşı olduğu üzerinde hemfikir olmuşlardır. Bu düşünceye hiçbir algı ve propagandaya tabi olmadan, Müslümanlar kendi ferasetiyle ulaşmışlardır.

Laik batılı zihniyet tarihin çöplüğüne gömüldü!

Evet, Osmanlı Devleti'ni yıkarak yerine kukla bir devlet inşa eden Batılılar (ki, bunu Lozan ve Sevr Muahedelerinde görebilirsiniz) tam yüzyıl Laiklik adı altında bu milleti bin yıllık tarihinden, dininden, inancından, kültüründen kopuk bir şekilde yönetilmesini sağladılar.

Nereye kadar? Her şeyin bir nihayeti vardır. İşte "Ceberut, laik rejim hâk ile yeksan oldu. Yerine nur topu gibi bir Osman doğdu." Bu kutlu doğuma bazı ehl-i keramet zâtlar işaret etmişlerdi. Ve nihayet bizlere görmek nasip oldu.

Kaderin takdirini ve İslam dünyası için hazırladığı sürpriz bahar müjdelerine hazır olunuz. "Hazaminfadli rabbi."

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.