Hava Durumu

Asrın munafığı!

Yazının Giriş Tarihi: 12.08.2016 10:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 10:05

21.yy'ın münafık hareketi, Türkiye'de ortaya çıktı. Bir çok İslam yorumcuları bunu "DECCAL-MEHDİ-İSA-KAİNAT İMAMI vb. isimler ile tevil ve tabir ettiler. Hakikaten öyle bir "formel- şekil" de göründüler ki, bu yorumların her birisi kendi içinde tutarlı ve haklı nedenleri vardı.

Bu öyle meş'um, uğursuz bir rüzgâr idi ki, 20 saatte belki de Tanzimat'tan bu yana 200 yıllık bir mahsulün de bu topraklardan sökülüp atılması da aynı zamanda netice verdi. Sonuçta 'bu musibet ve bela şeklinde ortaya çıkan felaketten', Allah çok büyük 'hayırları ve rahmeti ve nimeti' ortaya çıkardı ve çıkaracak. Demek ki, bazen rahmet ve nimet, böyle musibet ve felaket içinde de gelebilir.

Biz bu olayı işlemeye devam edeceğiz. İşte bir arkadaşımın gönderdiği bir e-postayı sizinle paylaşmak istiyorum:

"Ne olurdu sanki bunca hırsız yerine, bunca ajan ve casus yerine, bunca röntgenci yerine meydanlarda hakkı haykıran bir tek yiğit yetiştirseydin ya! Çok mu zordu orta yere birkaç tane adam gibi adam çıkartmak. Her tarafa kalleşçe bukalemunlar yerleştirdin, bunun için yıllarını verdin. Gelinen şu noktada ülkede yaptığın tahribatı, ümmetin ve milletin bağrında açtığın yarayı, diğer camialara verdiğin zararı bir tarafa bırakıyoruz.

Emperyalist küfür dünyasına az kalsın bayram yaptırıyordun, onu da bir taraf bırakıyoruz. Şu kendi mensuplarına verdiğin zararın boyutlarının hiç düşündün mü? Yüklendiğin vebalin farkında mısın? Yazıklar olsun sana!

Binlerce insanı harcadın, ruhlarını kararttın, binlerce gencin ömrünü, özellikle gençliğinin kör bir hırs uğruna heba ettin. Son olarak bir uçurumun kenarına getirip bıraktın. Haberin var mı şu anda hanelerde yaşanan travmalardan? Evlerine çekilip dışarı çıkamayanlardan, hiç kimsenin yüzüne bakamayanlardan?

Yazıklar olsun sana! İslam adına bunca yıldır binlerce genci hep ajan ruhuyla yetiştirdin, ömürlerini birer casus gibi geçirmelerine sebep oldun. Binlerce insan bir defacık olsun bulunduğu noktada Müslümanca bir kimlik ortaya koyup Hakkı haykıramadı. Başını kaldırarak gür bir sesle " Ben Müslümanım" diyemedi.

Hep bir gizlilik, hep bir korku, tedirginlik üzere onları sürekli "münafıkça yaşamaya" sevk ettin. Hiçbir zaman kendileri olamadılar. Yıllarını, ömürlerini 'takiyye' yaptırarak tükettin, kamufle olmak adına İslam dışı bir hayat yaşamalarına sebep oldun.

Kendilerini, eşlerinin, kızlarının haramlardan harama sürükleyip durdun. Zavallıların ömrü senin zırvalarını yorumlamakla, senin tılsımlı rakamlarının neticelerini beklemekle, Ebced hesapları yapmakla geçti."

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.