Hava Durumu

Alman maymunu

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2016 09:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 09:06

Hani şu Erdoğan'ı hicveden Alman maymunu var ya, Batı'nın çirkin maskesini bir kez daha yırttı. Bazı ülkeler böyle bir durumla karşılaşmamak için kanunlarını değiştirmeye kalkıştılar. Bugüne kadar her yaptıkları yanlarına kar kalan bu şeytan dölleri, şeytanlıklarından dönmeyeceklerini bu vesile ile tekrar ortaya koyuyorlar. Gerçi biz bunların "Cemazi'el evvellerini" çok iyi biliriz. Asıl bence üzerinde durulması gereken Vak'a, hala ülkemizde bunları bip... Zannedip de peşine takılan insanların olması.

İşte asıl çözülmesi gereken problem şu: "Batılıların bunca zulmüne, pisliğine, tahakkümüne ve hatta hayvanca tavırlarına rağmen nasıl oluyorda hala bunlara şiddetli bir "aşk" ile tutulmuşlar? Bu ne  menem bir "tutku"dur? Ne iflah edilmez bir "hastalıktır?"

Evet, acilen Hükümetimizin bunun üzerinde durması gerekir. Bu hastalığı doğuran nedenleri derhal bertaraf etmelidir. Bu hükümetin bu tür "haşarat-ı muzırra", dediğimiz zararlı böceklerle tek tek uğraşıp, bütün enerjisini  heder etmek yerine; zararlı bir fabrikaya dönüşmüş, "Batı tipi" insan yetiştiren, "şeflik dönemi"nin kurumlarını, yapılarını, baştan sona revize ve reforme etmesi en acil vak'adır.

YENİDEN DOĞAN GÜNEŞ

Ha! Şu da unutulmamalıdır ki; siz değişim ve reform adına nereye el atarsanız atınız, ismi Ahmet, Kemal, Füsun olan bu Jean'lar, Hans'lar, Maria'lar dışarıdaki efendileriyle beraber "demokrasi ve özgürlük" narasını atıp, ortalığı kasıp kavuracaklar, kıyameti koparacaklar, hayatı felç haline getireceklerdir. Bunlar ölünceye kadar havlayacaklar. Zira bunların tabiatında, iyilik ve insanlığa medar hiçbir haslet kalmamıştır. Hiçbir insani ve kevni olay bunları kendi insanlık vasıflarına döndüremez. Bu yakın zamanda mülteci olaylarına ve ölümlere rağmen Avrupa'nın merhamete gelip bir nefis muhasebesi yaptığını gördünüz mü?  Şairin dediği gibi;

Ne kendi etti rahat,                                                                                                                                                                 

Ne millete verdi huzur,

Yıkılıp gitti cihandan,

Dayansın ehl-i kubur.

Ey hükümet! İstikbalinizi ve rahatımızı istiyorsanız, Eğitim kurumlarına bir check-ap çekiniz. Batı müfredatını elden geçiriniz. Bize mütemadiyen mikrop pompalayan "müfredatı" kaldırıp; yerine bizi biz yapan değerlerimizi ikame ediniz. O zaman ecdadını  bihakkın temsil eden bir imanlı neslin insanlık dünyasında şems-i taban (parlak güneş) gibi nasıl parladığını göreceksiniz!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.