Hava Durumu

Allah ile boy ölçülmez !

Yazının Giriş Tarihi: 19.06.2017 09:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 09:32

Evet, Müslüman devletler ve Müslüman fertler olarak, "zındıka güçlerinden, Haçlı emperyalistlerinden"üst üste gelen bu tokatları hak ediyoruz, diyorum. Zira siz hak etmedikçe Allah niçin bir musibet ve bela versin.  Zaten o şöyle diyor; "size gelen tokatlar kendi ellerinizle işlediklerinizden dolayıdır."

Şu Katar olayını hatırlayınız. Katarlı bir yetkili diyor ki; bu olayda Müslüman Arap kardeşlerimizin bize vurduğu darbeyi İsrail hiçbir zaman vuramazdı ve vuramamıştı. İşin iç yüzü ne olursa olsun, vurulan her tokat, İsrail'in hanesine puan olarak yazılıyor.

Şunu hiçbir zaman unutmayalım ki, bugün şu bu nedenlerle "kâfirlerden medet ve destek " arayanlar, bu niyetlerinin tam zıddıyla muamele göreceklerini yakında anlayacaklardır.

Ne diyor ayet-i kerime: "Onlar ki, müminleri bırakıp kâfirleri dost edinirler. İzzeti onların yanında mı arıyorlar? Oysa muhakkak ki izzet, tamamen Allah'a aittir."  (Nisa 139)

Şimdi bu sözü kim söylüyor? 

-Allah.

O halde bekleyip, görelim sonucu.

Bakalım bu İlahi söz nasıl netice verecektir. Bundan zerre miktar şüphem yoktur. Kâfirlerde izzet ve güç arayanlar, niyetlerinin ve fiillerinin aksiyle tokat yiyeceklerdir. Er geç İlahi kelam gücünü, geçerliliğini ve tesirini gösterecektir.

Bugüne kadar Türkiye noktasından baktığımızda, bütün dış güçler, fesat şebekesi, Haçlı zihniyeti ve içimizdeki bunlara tapan muhipleri, fetöcüler, Şeflik zihniyeti, Marksist PKK, YPG ... ve bilumum Misyoner Şer Güçleri, top yekûn arkalarına Amerika, Avrupa ve İsrail'i de alarak, bin yılın en büyük kalkışmasını, hıyanetini yapmalarına rağmen ne oldu?

Sonuçta muvaffak oldular mı? Başarıya ulaşabildiler mi? Erdoğan'ı bütün dünya bir araya gelmesine rağmen indirebildiler mi?

-Kocaman bir hayır.

İşte ayetin işaret ettiği bir durum da budur. Ve Cenâb-ı Hak diyor ki; "eğer inanıyorsan, muhakkak ki, üstün gelen sensin".

Evet, arkasını Allah'a dayayan bir gücün zillete düşmesi mümkün müdür?

Bunu bile bile dünyevi şu bu menfaat ve maslahat adına, küffara bel bağlayanlar, hüsran olacaklardır.

Ben bu Katar olayında işte bunu okuyorum ve bunu görüyorum.

Bakınız Allah ile boy ölçülmez, bilek güreşine girilmez. Sonu hüsran-ı mübindir.

Aha şuraya yazıyorum.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.