Hava Durumu

ABD'nin tuzağı bozuldu!

Yazının Giriş Tarihi: 11.10.2019 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.10.2019 07:00

ABD'yi ele geçiren Yahudi Baronların asıl gayeleri; günah imparatorluğu diye adlandırdıkları Osmanlı İmparatorluğunu yıkmak ve "arz-ı mev'ud" diye isimlendirdiği bu topraklarüzerinde "Büyük İsrail" devletini kurmaktır. Çünkü bu toprakların, kendilerine Tanrı tarafından va'd edilmiş olduğuna inanmaktadırlar. (Bkn: Tevrat/Tekvin bölümü)

Bu dini anlayıştan dolayı, Anadolu topraklarındaki Batı orijinli bütün çalışmalar ve çabalar bu planı tahakkuk ettirmeye yöneliktir. Stratejilerini de 11 madde üzerine kurmuşlar. Kısaca şu maddeleri bir kez daha hatırlatmada fayda var:

  1. İslamiyet'i imha,
  2. Tefrika (Müslümanlar arasındaki birliği önlemek),
  3. Osmanlı/Türkiye ile Arap dünyası arasına düşmanlık, kin ve fitne sokmak,
  4. Anadolu'da Büyük Ermenistan ve Kürdistan kurarak, İslam ve Türk dünyasından tecrit,
  5. NATO'yu İslam'ı hedef alan bir statüye sokmak,
  6. Türkiye'yi Batının jandarması yapmak,
  7. ABD'nin liderliğine ve Hristiyan Batıya sadık çok partili sistem tesis etmek,
  8. Kapitalist ağırlıklı bir piyasa ekonomisini hâkim kılmak,
  9. İslamî uyanışı ve yayılışı önlemek,
  10. Müslümanların Hristiyan'ca yaşamalarını, düşünmelerini sağlamak,
  11. Nihayetinde de Büyük İsrail Devletini kurmaktır.

Önceki gün (9 Ekim 2019) Türkiye, Suriye'nin kuzeyine, tüm Hristiyan devletlere ve onların himayesinde koltuklarında zillet içinde hayat süren bazı Arap ülkelerinin liderlerine rağmen, bir askeri huruç/çıkartma yaptı. 19. Asrın başından itibaren planlanan tuzaklarını bozdu. Bunun bir ham hayalden ibaret olduğunu bütün dünyaya fiilen ilan etti. Zaten siz ölüme gülerek gidiyorsanız, tek dünyalı olanlar hiçbir zaman karşınızda duramazlar. Bu iman hakikatı tarihin bütün dönemlerinde Türk milletinde kalıtımsal bir sıfat olarak bize kadar tevarüs etmiştir.

DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR

Kader, yeni bir dünya düzenini inşa ediyor ve bunun merkezinde de inşallah Osmanlı Torunları yerini alacak. Haçlı zihniyetine ve onların sadık bendelerine öyle bir zillet sillesi vurulacak ki, sesi tüm masum ve mazlum dünya ülkelerinde yankılanacak. Bu vampirlerin, vahşilerin, kapitalistlerin şemsiyesi ve himayesi olan BMGK'da bu silleden nasibini alacaktır. Zulüm devam etmez, bir sonu elbette vardır. Umuyorum ki, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yaptığı harekât, zalimlerin ve zulümlerin yıkılışına kaderden bir sebep olacaktır.

ALGI OPERASYONLARI/BEYİN YIKAMA

Hem yüzyıllardır, bu yeryüzü şeytanları; algı operasyonlarıyla, ektikleri fitne ve  vahşi/ acımasız tahribatlarla dünya insanlarının bilinç altına YIKILMAZ, YENİLMEZ, KARŞI KONULAMAZ bir imajı dünyaya hakim kılmışlar; bu nedenle de bir çok ülke korkudan karşı bir duruş sergileyemiyor, ses çıkaramıyordu.

SEN ÇALIŞ BEN YİYEYİM!

Bu zihniyet; "Sen çalış ben yiyeyim. Ben tok olduktan sonra başkası açlıktan ölse bana ne", kapitalist anlayışıyla, "dokuz kişiye bir pul, bir kişiye dokuz pul" taksimini yapmanın keyfiyle koltuğunda zevk ü sefa sürdürüyordu.

İşte tüm bu beşeri tuzakları Allah bir sebep ile yıkıyor ve o kartondan kuleleri başlarına geçiriyor, işledikleri zulmün hesabını elbette ahiret âleminde verecekler ancak, kevni şeriatı gereği burada da yanlarına kar kalamayacağına olan imanımız tamdır.

"Nice az topluluklar, Allah'ın iradesi, yardımı ve desteğiyle, nice çok topluluklara galip gelmişlerdir", "İnsanlar size karşı bir ordu toplanmış, onlardan korkun, dediklerinde bu onların imanlarını artırdı. Ve Allah bize yeter, o ne güzel koruyucu ve ne güzel vekildir, dediler" . (Bakara 249, 173).

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.