Hava Durumu

Telefon kulübesinde 3 kişiye çalım atıyor

Yazının Giriş Tarihi: 12.01.2020 06:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.01.2020 06:50

Serdar Özkan transferinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Zira devre arasında bu kadar kaliteli kumaşı bulmak gerçekten zor.

Üstelik hazır halde geliyor. Son olarak Süper Lig'de Antalyaspor formasını 12 kez terletirken 3 gol 1 asistle oynamış.

Kariyerinde neredeyse oynamadığı takım yok. Beşiktaş, Galatasaray, Sivaspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Eskişehirspor ve Antalyaspor bunlardan sadece birkaç tanesi.

Yaz yaz bitmiyor!

Bursaspor'a kesinlikle katkı koyacağını düşünüyorum.

Yaşı 33 olsa da hala çok diri ve çok istekli. İki kanat ve forvet arkasında müthiş etkili. Özellikle kenardan yaptığı ortaların yüzdesi oldukça isabetli.

En can alıcı özelliği yürüyerek adam geçebilmesi. Telefon kulübesinde 3 kişiye çalım atabilecek kadar yetenekli. Herkes rakibin içinden geçtiğini 10 saniye sonra anlıyor.

Öte yandan kulübenin teknik patronu İbrahim Üzülmez'in göreve gelmesinden sonra birçok şeyin değiştiğini belirtmekte fayda var.

Her şeyden önce camiada moraller üst seviyede!

Antrenmanlar neşeli, yüzler gülüyor.

Takımdaşlık olgusu Antalya kampında yeniden perçinleşmiş gibi görünüyor.

Bu arada Fatih Karagümrük maçına kadar biri stoper, diğeri santrafor iki transferin daha bitme ihtimalinin olduğunu öğrendik. Özellikle İbrahim Üzülmez'in bu konuda başkan ve yönetime pres yaptığını biliyoruz.

Forvet olarak kulislerde Eren Derdiyok'un ismi çok fazla dillendirilmeye başlandı. Diğer ihtimal Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan Mevlüt Erdinç olabilir.

32 yaşındaki milli krampon için kiralama formülünün bir seçenek olarak masanın üzerinde hazır halde bekletildiği de gelen haberler arasından.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.