Hava Durumu

Sonu 'Süper' olsun!

Yazının Giriş Tarihi: 30.06.2019 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.06.2019 07:00

Limana hasarlı yanaşan geminin tamiri çok erken başladı. Günü dolmadan Frey'e ödemeyi yaptık, FIFA'ya selamı çaktık, transfer tahtasını açtık.

Sanki Özlüce'ye bahar erken geldi. Çimler mis, çiçekler nefis kokuyor.

Koca sezon iliklerimize kadar yaşadığımız stresi bir haftalık zaman diliminde aştık. Yüzler gülmeye, unutulmaya yüz tutmuş keyifler yerine gelmeye başladı.

Başkan Mestan ve kurmayları hiçbir işini şansa bırakmak istemiyor. Bu konuda muazzam istekli, inançlı ve karararlılar. Süper Lig'e dönüş yollarını ve formülünü defalarca kez testten geçiriyorlar. İnce eleyip sık dokuma konusunda oldukça ısrarlılar. Zira hedef zirve olarak belirlense de aşılacak engel, yürünecek daha çok yol var.

Bu arada önümüzdeki birkaç gün içerisinde başlayacak olan yardım kampanyasında herkese büyük görevler düşüyor. Çok kazanan bolca, az kazanan kaşık kadar bile olsa kentin en değerli markası Bursaspor için yardımını esirgememeli. Şampiyonun dirilişi, filizlenişi ve çok daha büyük hedeflere erişilmesi için pamuk eller cebe...

Allah şimdiden bereketini arttırsın diyelim.

Öte yandan sıralı transferler gün sayıyor. Yerli ve yabancı transferlerde nokta atışlar hedefleniyor. Malum bu işlerde parayla oluyor.

Destek yürüyüşünde toplanacak yardım ne kadar yüksek olursa transfer kalitesinde de çıta sürekli olarak üst seviyede olacak. Diğer husus forma tüketimi ve kombine artışı için yüklenmeye kalacak.

Niyeti, samimiyeti ve başlangıcı şahane olan bu yolda inşallah sonunda 'Süper' biter.

Bunun için engin sabır, destek ve hep birlikte yürümek yeterli.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.