Hava Durumu

Neden olmasın?

Yazının Giriş Tarihi: 02.09.2019 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.09.2019 07:30

A Milli Futbol Takımı'mızın 2020 UEFA Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynayacağı Andorra ve Moldova maçları sebebiyle önümüzdeki hafta sonu lige kısa bir mola vereceğiz.

Bu ara, özellikle Bursaspor'a ilaç gibi gelecek.

Zira birçok yeni futbolcunun tesislerde vakit geçirmeye ve takım arkadaşlarıyla kaynaşmaya ihtiyacı olacak.

Ardından ilk randevu iç sahada Osmanlıspor maçı ile başlıyor. Sonraki sıralı 3 zorlu karşılaşma deplasmanda Adanademirspor, evimizde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve takip eden haftada yine deplasmanda bu sefer Altay'a konuk olacağız.

Kritik 4 maç!

Olmak ya da olmamak maçları!

Bu maçlardan puan hanesine yazdırılacak artı puanlar, Bursaspor'un önümüzdeki uzun lig marotonunda hedefine uzanılacak yolda kaderini belirleyecek.

Hazır bir şeyler yoluna girmiş, takım toparlanmış, nokta transferler camiaya kazandırılmışken, taraftarında bu havayı tribünleri hıncahınç doldurarak itici güç olduğunu herkese hissettirmesi gerekiyor.

Kanımca birkaç hafta sonra iç sahada oynanmayı bekleyen Osmanlıspor ve Adanademirspor maçları kapalı gişe oynanmalı. Zorlu Bursa deplasmanına gelen rakip futbolcuların mücadele içerisinde dizleri titremeli...

Kaldı ki geçmişte yaşanmış veya benzer birçok örneği hemen aklımıza getirelim.Büyük Bursaspor tataftarlarının tribünde devreye girdiği ve takımı ateşlediği dakikalarda futbolun küçük kıyametinin Bursa'da nasıl koptuğuna neredeyse tüm Türkiye defalarca kez tanıklık etmiştir.

Haksız mıyım?

Bu takım yakın geçmişte Süper Lig'de şampiyon oldu. İmkansız denileni başardı ve 'Devler Arenası'nda boy gösterdi.

Ve hala iddia ediyorum ki biz şuan ki bulunduğumuz ligin en kıymetli markasıyız.İşte bu yüzden hepimiz ortak değerde buluşarak Bursaspor'a tam destek, hep destek olmalıyız.

Neden olmasın?

Demem o ki;

Atışma, sataşma, gönül koyma veya varsa kırgınlıklar!

Ki olabilir!

Lakin!

Gün şimdilik onları erteleme günu.

Çünkü gün hiç olmadığımız kadar birlikte hareket etme günü...

Haberiniz ola!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.