Hava Durumu

Yine başa mı dönüyoruz ne?

Yazının Giriş Tarihi: 17.06.2020 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.06.2020 06:30

Ha gayret azıcık yol kat ettik derken hooop galiba en başa dönmemize ramak kaldı. O kadar emek boşa gitmese bari.

Gerçi herkes kendi açısından haklı.

Evden çıkma dense bu sıcakta kimi sokabileceksin eve.  Ekonomiyi nasıl döndüreceksin.

Çıkacak huzursuzluğu nasıl gidereceksin. Kışın ortasında 2 ay zar zor dayanan bize şimdi ne anlatacaksın. Baharı göremedik yazı dört gözle bekleyen biz ne yapalım peki. Ha geçti ha geçecek diye bekleye bekleye kafada sağlam kalan tahtaları da kaybettik dahasını kaldırabilir miyiz meçhul.

Öyle olmasa onca emek onca gelinen yol onca cefa onca sıkıntı da boşa gidecek gibi. Artık tam bitire yazdık rahatlayacağız derken tekrar başa dönmek...

Düşüncesi bile boğulma hissi yaratıyor insanda.

Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Kaçacak yerimizde yok bahanemizde. Yetkililer çaresiz halk çaresiz...

Düştük bir kuyuya dibine de varamadık daha düşmeye devam ediyoruz. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi gelmeye başladı üstelik.

Halbuki yaza bitecek diye nasıl da inanmış ve umutlanmıştım. İyice paranoya yaptı hepimizi. Akıl sağlığımızla oynamaya başladı artık.

Geçmek bitmek şöyle dursun yeni yeni haberler gelmeye başladı birde. Çin artık bitti derken yeni bir salgınla karşı karşıyayız diye açıklama yaptı. Hem de salgının çıktığı şehirde değil de başkentte yayılmaya başlamış. Üstelik Kovid-19'dan daha etkili bir salgın olduğunu çok daha yüksek risk oluşturduğu bildirildi.

Sanki bir kabusun içindeyiz de uyanamıyoruz gibi. Karabasan basmış gibi tüm dünyayı. Ne sesimiz çıkıyor ne hareket edebiliyoruz. İçe içe çığlık çığlığayız ama. Ne bu kabustan uyandıracak var ne sesimizi duyacak. Ne yapacaksak kendimiz kendimize yapacağız.

Nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum çıkabilecek miyiz eskiye dönebilecek miyiz onu da bilmiyorum ama çok zorlu günler bizi bekliyor. Geçeceği de yok üstelik uzun süre. Ağır travmalar geçirtecek daha belli. Sonumuz hayrolsun...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.