Hava Durumu

Yaz geldi

Yazının Giriş Tarihi: 16.05.2020 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.05.2020 07:30

2020'den bir şey anlamadan ortası geldi. Ne oluyo napıyoruz, ne olacak derken gecti, gitti zaman. Sanırım ilk defa bu kadar çabuk ve bu kadar uzun gecti zaman. Hem geçmek bilmedi hem bitiverdi.

Ne diyorsun Nagihan derseniz ben de bilmiyorum.

Baharı göremeden yaz geldi. 2020 çok hızlı geçti de aylardan nisan bitmek bilmedi. Sanırım bu yıl tezatlar yılı olarak kayda geçebilir.

O kadar çok adı olacakki bu yılın buna sıra gelir mi bilemem.

Daha çok bahsedeceğiz 2020'den. Sağsaglim çıkarsak eğer, biz de birebir yaşayanlardan olacağız.

Artık birinci ağız olarak anlatırız olan biteni.

Amma velakin akıl sağlığımız aynı kalacak mı ondan şüpheliyim. Hayırlısıyla biterse bu süreç psikologlara çok iş düşecek belli. Önümüzdeki yılların revaçtaki mesleği olacak  bence psikoloji.

Dedim ya ölmez sağ çıkarsak diye. Çıksak bile az ucundan eksik çıkacağız.

Bu yılı anlayarak  geçiren her nesil  azıcık kafadan kırık olacak gibi duruyor.

O kadar sıkıntı verdiki bize unutulması, atlatılması zor olacak gibi. Fiziksel değil bu sıkıntı ruhsal olarak çökertti bizi. Ruh hasta olunca bedende çöktü haliyle.

O kadar sabrımızın sonuna geldikki anlatılamaz. Herkes her an patlamaya hazır bir bomba gibi dolaşıyor. Pimi çekilmiş hazır bekliyor herkes.

Sıkıntıdan kurdeşen dökmeye başladık.

Bir önce kendimizi oyalama yoluna gittik. Bu güne kadar yapmadığımız şeyleri yaptık yeni şeyler denedik heryere el attık. Değiştirmedik bir şey bırakmadık elimizin değmediği neredeyse bir şey kalmadı. Boyadık, yeniledik, yerini değiştirdik, şeklini değiştirdik baştan yaptık...

Ama bitti...

Artık oyalanacak şey de bulamaz olduk. Zaten ruhen halimizde kalmadı.

Sonrası boşluk...

Boş bir sayfa gibi. Nasıl dolduracağız şimdi burayı.

Şu an havada asılı kalmış hissi var çoğumuzda.

Ne yapacağını bilemez hali var. Oyalanamama sıkıntısı var.

Önce kaliteli zaman geçirelim dedik uzun süre bence başardık da. Baya herkesten güzel şeyler ortaya çıktı. Ben bir şey yapamam diyen bile neler ortaya çıkardı. Herkeste her şeyi yapabilme potansiyeli  varmış onu öğrenmiş olduk.

Ama artık kaliteli zamanın "k" sını duymak isteyen yok. Onunda sonu geldi. Bakalım bundan sonrası ne olur bekleyip göreceğiz. Cok dayanamayacağız o belli de.

Yaz geldi...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.