Hava Durumu

Sonuna geldik sabrın

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 07:30


Korona virüsün göbeğinde Uludağ full dolu olarak açılışı yaptı. Yüzde 90 diyorlar... Tam say sen onu, ne kalmış geriye. Sanki bu sene hiç yaşanmamış gibi full çekmiş bu senede. Her sene gibi...

Bir şey olmamış gibi...

Çok da kızamıyorum aslında. Millet köpürdü tabi, karıştı bir anda ortalık. Anında da yeni kurallar devreye girdi. Neden çok da kızamadığıma gelecek olursak; herkes dürüst olsun kaçma imkanı olan bir dakika durmaz. Durulacak gibi değil çünkü artık. Yaptıkları çok yanlış orası tartışılamaz, hele bu kadar eve kapanan, her kurala uymaya çalışan, sevdiklerinden uzak olan varken.

Ama hakikaten bu aralar çoğu zaman kaçasım var bir yerlere. Özellikle de dağa bayıra. Havaya, güneşe ihtiyaç duyuyorum çok fazla. Bazen gerçekten artık kafayı sıyırıp fırlayasım geliyor. Sıktı çünkü bu kapalılık bizi. Kimsenin ne sabrı kaldı ne takati.

Ee bu kadar sıkılmışken, bitsin diye dört gözle beklerken, aileni arkadaşlarını özlerken bir anda da o görüntüler düşünce medyaya kıyamet koptu tabi.

Anamı babamı yine görüyorum çok şükür de arkadaşlarımı çok özledim, özledik.

Şöyle tedirgin olmadan salına salına yürümeyi özledim. Selamlaşmayı, sarılmayı...

Yeğenim var şöyle doyasıya öpemiyorum. Çok koyuyor. Karşımda ama özlemimi gideremiyorum. Koklamam lazım şöyle bir öpmem lazım sevmem lazım aman bir şey olur korkusuyla karşıdan agucuk gugucuk geçiştiriyoruz. Her gördüğüm de öpemiyorum seni diye başlıyorum sevmeye karşıdan.

Geçen konusu geçti konuşuyoruz "Ayy dedik yaz gelse de şuralara şuralara gitsek. Hadi hep beraber gidelim cümbür cemaat hem daha eğlenceli olur, olur valla gidelim." Cümle bitti bir heyecanla sonra o dudaklardaki gülümseme soldu ve " Amann hayırlısıyla şu illet bir bitsin de gidilir yine önce şunu bir atlatalım."

Bu aralar tüm konuşmalar bu cümleyle bitiyor.

Ne çok yapacak şey birikti ama gel gör ki izin çıkmayınca adım dahi atamıyor muşuz. Acı bir şekilde öğrenmiş olduk.

İnsanları kızdıran da buydu. Biz sabır gösteriyorsak herkes gösterecek. Çünkü sadece senin, onun gücü tükenmedi herkes hatta dünya patlamaya hazır bomba gibi bekliyor.

Geçmesi umuduyla...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.