Hava Durumu

Sırlar sırlar...

Yazının Giriş Tarihi: 25.09.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.09.2021 07:30

Aşı karşıtlığım yok. Olması gerekeni her zaman yerine geçirmişimdir. Gönül rahatlığıyla güvenle inanarak kalbimde acaba mı diye bir soru bile olmayarak bugüne kadar. Ben ve oğlumda da dahil ne olacak dendiyse onları harfiyen yerine getirdim içim ferah bir şekilde. Bugüne kadar hiç soru işareti olmadı kafamda. Çok yazılan çizilen okudum çok dinledim ama kalbim ne söylerse onu yaptım hep. Her şeyle ilgili o kadar çok komplo teorisi var ki ortada.İnsan bazen sapıtabiliyor ne yapacağını, aklınıza ne gelirse ama hep bir acaba sokuyorlar insanın beynine. İyiyi kötüyü kendi ayırt edecek insan bir raddeden sonra.Çünkü bu zamanda çıkış yolu yok başka. İyi araştıracak...

Diyorum da ben daha dün öğrendim ki karambole yaşıyoruz biz bu hayatı. Gerçekten. Allaha emanet yaşıyoruz. Hiçbir şeyin garantisi yok. İyi yaptım diyorsun bi bakıyorsun ki işler öyle değil. İnsanları maymuna çevirdiler. Nevrimiz döndü yemin ederim. İçimiz dışımız yer değiştirdi. Neye inanalım kime güvenelim Haa bak bu doğru dediğin iki dakika sonra palavra çıkıyor, buna yanlış de aaa doğrusu oymuş meğer.

Bir adam çıktı pişkin pişkin televizyonda dedi ki: "Sağlık ocaklarında bebeklere hepatit aşısı yerine korona aşısı vurulmuş(!)" Karıştırılmış güya. O kadar çok ki demekti vakalar (!) üzerine bir araştırma yapılmış birde (iki üç vakanın üzerinde yapılmaz herhalde bu kadar büyük bir araştırma diye düşünüyorum ben oradan kanaat getirdim vakaların çokluğuna) çocuklarda herhangi bir yan etkiye rastlanmamış ve ekliyor beyefendi: "Yani buradan görüyoruz ki güvenle çocuklarınıza Kovid aşısı yaptırabilirsiniz "

Bababa...

Yapılan araştırmaya arkasına sığınılan sebeplere olaylara bak sen. Bunu duyduğum da eczanedeydim ve eczacı kızla birbirimize bakakaldık bir yandan da pür dikkat haberi dinliyoruz. Kız bana baktı baktı: "Anlamadım, bebeklere yanlışlıkla Kovid aşısı mı vurmuşlar"

"Galiba" dedim.

"Bak, işte bu olmaz insanın aklına olmayacak şeyler sokuyorlar ne olacak şimdi.Gelde korkma gelde güven gelde için rahat olsun..."

Saydırıyor arka arkaya. Bense donup kaldım sadece bakıyorum. Olmaz hakikaten... Olmamalı... Birde utanmadan bu kadar rahat söylememeli... Ya o bebeklerin aileleri ne yapsın.Şimdi kime gitsin. Kime dert anlatsın.Hakkını nasıl arasın? Nasıl arayacak ki zaten olan oldu.

"Yan etki görülmemiş..." Bu yan etki dediğimiz şey hemen çıkan bir şey miydi ya! Bunun senelere yayılanı yok muydu,biz öyle biliyorduk daha düne kadar. Şuan yok yan etki ya ilerde.

Bakın güven kaybediyorsunuz, olmuyor. Bu üst üste kaçıncı olmaması gereken açıklama. Sonra insanlardan inanç bekle güven bekle olmaz. Önce sen ver ki o güveni insanlar zaten gelir arkandan. Şimdi ben nasıl geleyim benim beynim şuan allak bullak ne yapayım diye habire tilkiler dolaşıyor kafamda.İçim rahat değil. Bir de şeyi öğrendim; İngiltere Türkiye'yi nihayet kırmızı listeden çıkardı. Lakin... Bazı şartları var(mış) . Burada vurulan aşıları kabul etmiyor. 2 doz da olmuş olsan 3 doz da olmuş olsan, hangisi olduğu da fark etmiyor, orada bir daha istiyor senden Aşı... Simdi benim aklımda deli deli sorular ; bu aşılar her yerde aynı içerikte değil mi? Her ülkede farklılık mı gösteriyor yediğimiz yiyecekler gibi? Ama biz aynı biliyorduk bize öyle dendi. PCR testine bile güvenmiyorum diyor adamlar...

Simdi siz söyleyin ben ne yapayım kime derdimi anlatayım kimden açıklama (ama gerçek yalansız) bekleyeyim. Gelde çık işin içinden çıkabilene aşk olsun.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.