Hava Durumu

Şer görünende...

Yazının Giriş Tarihi: 12.12.2020 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.12.2020 06:30

Trump gider ayak yaptırım kararı vermiş atmış imzaları. Hiçbir duygum olmadan okudum olanları. Nerelere uygulama kararı almışlar, neyi engellemeye çalışıyorlar anlamak için.

Peki sonunda şaşırdım mı? Tabi ki hayır.

Bekleniyordu tabi ki böyle bir şey. Bunca olan bitene kayıtsız kalacak değillerdi ya. Son zamanlarda az canları sıkılmadı. Artık bir dur demek lâzımdı bize.

Ee gitmeden bir güzellik yapayım demiş adam. Son görev nasıl olsa.

Biliyor musunuz ne korku var, ne endişe, ne eyvah ne yaparız şimdi düşüncesi, ne acaba çok etkiler mi bizi sorusu. Hiçbiri yok.

Benim inancım başka. Şimdi tüm bu olanlar şer gibi gözükebilir, bizi illa zorlayacaktır tabi ki ama aman amanda bir etkilenme yaşayacağımızı düşünmüyorum neden?

12 maddelik yaptırım paketinden en az 5'ini devreye sokacaklarmış. Şöyle bir okuyunca maddeleri ne görüyoruz; tüm kısıtlamaların hedefinde Türk Savunma sanayisi var.

Adamlar taktı hasta oldular derdimize. Bu kadar ileri gitmek, gitmeye çalışmak onların işine gelmez.

Onca yapılan savunma sistemi, üstüne beklenmedik bir Karabağ zaferi...

Tutuştular...

Elbet bir karşılık vereceklerdi bu beklenmedik bir hamle değildi zaten. Bazı şeyler baştan düşünülüp harekete geçilir.

Neden şer görmüyorum ona gelecek olursak; bizde işler farklı ilerliyor biliyorsunuz. Bazı şeyler bizde ters. Farklı çalışıyor bizim kafalar, az değişik.

Biz ne zaman bir zorluk yaşasak bizde çarklar dönmeye başlıyor. Ne zaman rahata ersek bir ölü toprağı ile kaplanıveriyoruz. Zorluk gelince kapıya anca bizim o zaman gözler açılıyor.

Biz yine Amerika yüzünden atmıştık üzerimizdeki o miskinliği sayelerinde savunma sanayimizi geliştirmek aklımıza gelmişti. F-35'ler yüzünden inada bindirmiştik işi.

Şimdi de aynısı olacak bakın görün. Adamların haberi yok anca bizi tetikliyorlar engellemek isterken.

Dedim ya ters bizde işler. Yav ayrıca zaten zorluk içindeyiz hep işte bir gazla da kalkıveririz bu işin altından şüphem yok. Yani çok-da etkilemedi bu karar beni.

Şer'in altından hayrı göreceğiz inşaAllah.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.