Hava Durumu

Sayın Trump ne yapıyorsunuz ?

Yazının Giriş Tarihi: 07.04.2018 06:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.04.2018 06:36

Gerçekten merak ediyorum ya. Ne yaşıyorlar acaba içlerinde. Beyaz Saray'da neler dönüyor.

Herkes ayrı ayrı mı demeç veriyor acaba basına. Hiç kimsenin kimseden haberi yok. Herkes ayrı telden çalıyor. Bir benimseyememişlik var. Bir kimlik karmaşası yaşıyorlar galiba içlerinde. Artık böyle düşünmeye başladım ben. Bir bütünlük yok içlerinde. Ya da öyle gösteriyorlar. Bu ikisinde de çelişki var aslında. Neden bütünlük olmaz ki bunlar profesyonel adamlar sonuçta. Ve koskoca bir devlet yönetiyorlar. Hatta öyle ya da böyle kabul etsek de etmesek de dünya yönetiyorlar bir yerde. Öyle gösteriyorlar desek neden böyle bir yola başvursunlar ki. Amatörlük sonuçta bu ve dalga konusu oluyor dünyada. Ve şaşkınlığa.

Amaçları ya da varmak istedikleri yer neresi şuan kestirmek zor.

Nereye varmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama deli gibi merak ediyorum. Televizyon yarışması gibi bir şeye dönüştü koskoca devlet. İzlemesi de keyifli şimdi.

'Nerden vardın buraya' derseniz geçenlerde Trump açıklama yaptı ve Suriye'den çekileceklerini açıkladı.

Ve ben de dahil herkeste bir şaşkınlık yarattı.

Ben şahsen böyle bir düşünceleri olacağını bile hayal edemezdim. Gireceğim diye bin takla at ve şimdi de 'Çıkıyoruz, artık işimiz bitti' de. Hadi tamam bunu dedi sonrasında gelen açıklamaları ne yapacağız peki. Pentagon Trump'ın hemen ardından açıklama yaptı: " Suriye'den çekilme meselesi bir dedikodudan ibaret..."

Ne yapıyorsunuz siz pardon.

Kafa mı buluyorsunuz bizimle dalga mı geçiyorsunuz ya da hakikaten birbirinizi mi hazmedemiyorsunuz?

Dedikodudan ibaret ne demek?

Adam baya çıktı 'Çekiliyoruz' dedi. Bunun nesi dedikodu. Bunların olayı gelin kaynana çekişmesine döndü. Herkes benim sözüm geçecek derdinde.

Biri açıklama yaptı mı diğeri sanki bilerek isteyerek tam zıttını söylüyor.

Önce bende bir şaşkınlık oldu ama sonradan da 'Aman yesinler işte ne güzel birbirlerini bakalım nereye kadar gidecek bu' dedim.

Ne bileyim zaten Sayın (!) Trump da ayrı bir hava var.

Umursamaz pervasız dalgacı bir devlet adamı değil de sanki kendini beğenmiş üzerinden ukalalık akan bir zengin züppe. Ağır mı oldu?  Asla aynen öyle bence. Oraya sırf sanki herkesi birbirine düşürmek için gelmiş dünyayla dalga geçen bir havası var.

Eskiden nasıldı Amerikan başkanları benim tanıdığım kadarları bile çok sert adamlardı. Obama'dan sonra Amerika'nın da havası söndü.

Trump da daha beterini yapacak gibi.

Koskoca (!) dünya devi Amerika'yı gelin-kaynana yarışmasına döndürdüler.

Eee hayırlısı olur inşallah hepimiz için bakarsınız...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.