Hava Durumu

Öyle değil işte...

Yazının Giriş Tarihi: 29.01.2020 06:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.01.2020 06:50

Son bir kaç günde ciğer kalmadı tüm ülkede.

Ne acı Ya Rabbim! Ne büyük imtihan ne büyük sınav.

En büyük sınavı onlar yaşadı ama bizde nasibimizi aldık. Ülkece ağır bir imtihandan geçtik. Allah tekrarlarını yaşatmasın. Böyle acılar göstermesin yürek dayanacak gibi değil.

Hep bu ülkede bir kaos yaratılmaya çalışıldı. Hep halk içinde bir çatışma var gibi gösterildi. Hep bu halkı birbirine düşürmeye çalıştılar. Olmayan bir şeyi varmış gibi gösterdiler. Yıllarca ortaya attılar piyonlarını, bizi de bu kaosa inandırmaya çalıştılar.

Halbuki gerçek öyle değildi işte...

Gerçek tam da şu bir kaç gün içinde olan bitendi işte. Bu millet öyle bir millet ki dünya da başka eşi benzeri olmayan. Arada çıksa da yine dikenler ben artık onları zır cahilliklerine veriyorum. Neyin ne olduğunu göremedikleri oyunun bir parçası oldukları için üzülüyorum.

Tüm Türkiye tek yürek oldu.

Bir oldu.

Biz oldu.

Aslında kavga yok gürültü yok anlaşmazlık yok. Aslında herkes tek yürek. İşte canlarını sıkan da bu. Eğer bu millet tek yürek olursa yıkılmaz yenilmez uğraşılmaz.

Çocuğundan büyüğüne herkes birlik oldu.

Bu hengamede bile araya nifak sokmak istediler. Orada herkes canıyla uğraşırken ne kadar çok cana ulaşabiliriz diye canını dişine takmışken herkes, bazıları boş durmadı tabi.

Her zamanki gibi görünürde kimse yok ama yazılanlar çizilenler dolu. İftiralar dolu.

Orada canla başla çalışan gönüllüleri bile hor görmeye çalıştılar. Abartı dediler ne bu böyle dediler gösteriş dediler. O can pazarında bile bunları araya sıkıştırdılar. Dedim ya üzülüyorum diye.

Yazık. Neye alet olduklarını bilmiyorlar. Ne yaptıklarını kime neye maşa olduklarını. İşe yaradı mı? Tabi ki hayır. Artık hiçbir zamanda yaramayacak.

Bu birlik hiç bozulmasın. Allah da bize bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.