Hava Durumu

Oradan buradan...

Yazının Giriş Tarihi: 24.03.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.03.2021 07:30

Gündem yine tam gaz bomba gibi maşallah. Bir bu konuda çok istikrarlıyız galiba. Hiç sakin halimiz yok. Her şey yine her yerden üstümüze üstümüze yağıyor mübarek. Hep sağanak hep sağanak. Her şeyimiz her işimiz böyle yoğun. Sanırım hava da benim neyim eksik deyip oda katıldı akıma. Oda son günlerde durmak nedir bilmiyor. Neyse tek iyi şey bu galiba; rahmet.

İşte ona çok ihtiyacımız var.

Kapalı havaları sevmesem de psikolojimi, enerjimi, kararlarımı ciddi yönde etkilese de yağmuru seviyorum.

Böyle hayatı yüksek ritme sahip bizlere çok su gerek.

Şöyle haber sitelerini gezeyim dedim rutin, ohhooo neler var neler.

Dolar yine almış başını zirveler oynuyor.

Canım ülkemin içi desen zaten cadı kazanı artık ben saldım gitti. Çok da fazla şey etmiyorum. Çok ciddi karalara adım atılıyor hakkımızda hayırlısı. Ne zaman ciddi olmadı ki bu kararlar derseniz öyle bir zamanımız hakikaten yaşanmadı galiba.

Korona desen her şey gibi oda tam gaz. Hatta halay çeke çeke herkesi içine katarak son sürat maşallah. Ülkece kıpkırmızı olmaya ramak kalanın dibindeyiz.

Dış mihraklar deseniz onlarda ayrı tel, ne yaptıkları ne planladıkları belli değil. Onlarında günü gününe uymuyor. Dün bize uyuzlardı ambargolar falan havada uçuyordu. Bugün çıkmışlar "beraberken hepimiz kârdayız" falan gibi laflar etmeye başladılar.

Türkiye'yi yeni rol model alıp Siha'lara ağırlık falan vereceklermiş. Bilmem iyi galiba bu gelişmeler. Neyin iyi neyin kötü olduğu artık bu zamanda birbirine girdiği için ben artık bazen kestiremiyorum.

Herhalde bunların içinde benim için tek iyi olan şey şu; bir film izledim. Daha önce hiç aklıma gelmedi açıp izlemek, Bilmem çok dikkatimi çekmedi galiba.

Cep herkülü; Naim Süleymanoğlu...

Televizyonda ilk yayınlandı denk geldi oturdum önüne. Ama ne filmmiş neler kaçırmışım.

Ne hayatlar var ya Rabbi! Ne acılar, ne çileler, ne hedefler, ne gayeler....

İnsanlar avuç içi kadarlarken bile neler yaşayıp ne savaşlar veriyorlar.

Bana denk gelmedi ya bu olaylar, ben tüm bu olayların sonuna denk gelmişim daha önce de öyle oturup detaylı incelemişliğim de yok tabi. Bir haberim yani her şeyden.

Ne hikayeler var bu topraklarda. Ne hayatlar ne acılar. Çok muhteşem bir yapım olmuş. Normalde de çok duygusalım evet ama nedense bu film beni çok ağlattı.

Bak kızıyorum iste bunca hikayeler var bu topraklar da yine gidip işin kolayına kaçıp elin Kore'sinden senaryo alıyoruz ya.

Her zamanki gibi ve her şeyde olduğu gibi hazıra konuyoruz.

İşte bazen çıkıyor böyle nefis hikayeleri filmlere aktaranlar. Ama helal olsun her şeyiyle çok güzeldi. Hele o çocuk. Ne çok benzemiş Naim Süleymanoğlu'na.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.