Hava Durumu

Omzumuzun üstündekini diyorum boşa taşıyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 16.06.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.06.2021 07:30

Çok ilginç şu sosyal medya. Kim daha iyi kullanırsa, kim daha aktif olursa işler öyle olmasa dahi onun lehine dönüyor. Çünkü her gördüğüne inanan bir yapımız var maalesef.  Ezber sistem tam gaz devam. Eee okullarda ezber üzere eğitimi boşa vermiyorlar değil mi? Gerçek hayatta kullanmayacağız da ne zaman kullanacağız ki zaten. Çok laftan sözden anlayan insanlar olduğumuz için (!)ne hikmetse bunu hiç yadırgamadan kopyala yapıştır yapmışız hayatımıza sorgulamadan.

Bir olayı bir sosyal medyadan takip edin.Birde haber kanallarını zamplayın.En garantisi açın resmi kaynakları okuyun, üçünü de ayrı tellerdegezer bulursunuz.

Ee malum telefonlar 7/24 elimizden düşmediği için her şeyimiz oldu sosyal medya. Haberi orda magazini orda dünyası da orda.Her şeyi oradan takip eder olduk. Uuuvvv neler dönüyor kimler neler diyor.ooo ne dolaplar dönüyor bir bilseniz diyeceğim içimizde bilmeyenimiz yoktur zaten. Devlet batıyor,çıkıyor,yıkıyor, bozuyor, deviriyor, yiyor, içiyor belki ara sıra canı isterse yapıyor. Ne olaylar ne olaylar. Bir an ne oluyor lan diyorsun zıplıyorsun yerinden. Sonra başlıyorsun araştırmaya hoppaaa bir bakıyorsun ki işler öyle değilmiş meğer.

Önemli olan hızlı parmaklar ve öne atılacak bir kara koyun. Ondan sonrası çorap söküğü gibi bir hızlı bir hızlı sormayın. Kara koyun atlayınca tüm sürü uçurumdan aşağıya cumburlop. Hesapsız kitapsız babasının oğluymuş gibi sanki öyle bir güvenle. Daha bir dur o öyle değil diyemeden bir anlatamadan hop bir bakmışsın toplar hazırlanmış ateş başlamış.

Hadi bakalım bundan sonra kolay gelsin sana.

Ne dolaplar dönüyor ben takip ederken şekilden şekile giriyorum da baş dönmem tutuyor. Geçen babama dedim ya bu böyleymiş şu şöyleymiş duydun mu olabilir mi böyle bir şey dedim. Ergen misin sen demeye getirdi de "Hiç mi aklın çalışmıyor elindekine mi inanıyorsun o kadar mı aklın basmıyor aç bir bak az araştır ne ne değilmiş diye az çaba göster de öğren" dedi.

Hahaa kaldım öyle. Doğru elimdekine binaen söylemiştim onları. Açtım baktım az aklımı kullandım dediği gibi hobaa işler döndü tersine. Sonra aldım elime telefonu kaç kişi sildim bilmiyorum.

Öyle güzel afiyetle yiyoruz ki şu algı oyununu. Kızıyorum kendime de herkese. Bu kadar kullanmıyoruz hakikaten şu omuzumuzun üstündekini. Boş boş ağırlık yapıyor anca. Beynimiz, aklımız, fikrimiz var diyede geziyoruz ortalıkta.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.