Hava Durumu

Öğreneceksiniz!

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2020 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2020 06:30

Ne çirkin bir saldırı bu. Hayır utanmaları da hiç yok. Saygı desen zaten hak getire. Ama bu sadece bize özgü bir şey. Yoksa elin gavurunun dinine çok saygılılar. Bırakın ya bir salın artık yorulmadınız mı?

Çocukça şeyler artık bunlar. Yok yani bir yere de varamıyorsunuz böyle. Bir sonucu da olmuyor yani. Boşuna kafa yormalar (!) boşuna çabalar bunlar. Ya da illa devam edeceğiz derseniz biraz saksıları çalıştırmanız gerekecek artık. Olmuyor böyle daha da dibe batıyorsunuz. Çocuklar yapmaz artık sizin yaptıklarınızı bayatladı bu numaralar kimse tarafından komik de bulunmuyor. Küçülüyorsunuz.

Dalga geçeceğim küçümseyeceğim diye diye kendinizi kasa kasa artık ne kadar çaba gösterdikçe bu uğurda siz küçüldünüz.

Hani demokrasi vardı cumhuriyet vardı ya bunun sıkı savunucuları ilan ediyorsunuz sözde kendinizi niye bu tahammülsüzlüğünüz. Herkes hür değil miydi yahu. Öyle biliyorduk biz bu kelimenin açılımını. Herkes istediği gibi yaşayacak ve herkes birbirine saygı duyacaktı. Nerde sizin saygınız. Göreceli mi işliyor bu saygı meselesi. Gidip bir sinagogdan da canlı canlı müzik yayınlasanız ya madem. Yer mi?

Ama olmaz oralar batmıyor bunlara. Bir taraflarına batan şeyler farklı. Bu ülkede Müslüman harici herkes hür bir şekilde yaşayabilir, onların anladıkları bildikleri savundukları demokrasi cumhuriyet bu. Ama yemezler. Hiç bir zaman sizin gibi edepsizlerin lafı sözü geçmeyecek geçse de kelebek ömrü gibi oldu ve öyle de olacak. Öyle ya da böyle insanlara saygıyı öğreneceksiniz. Değerlere önem vermeyi öğreneceksiniz. İnsanların kutsalıyla uğraşılamayacağını er ya da geç öğreneceksiniz. Hem de bata bata yerin dibine geçe geçe olan saygınızı yitire yitire kendinizi kendiniz bitire bitire öğreneceksiniz. Bir şeyleri öğrenmeniz lazım artık. Bu kadar kıtlık la yaşanmaz ömürler kısa.

Kendi kültüründen dininden kutsalından bu kadar utanan onu elinden geldiğince yok etmeye çalışan başka bir güruh tanımıyorum ben. Bitmez tükenmez bir hırsları var. Bu hırs uğruna akılları da gidiyor. Yav bi bırak tamam ne olmak istiyorsan o ol karışan eden yok ki sana niye uğraşıyorsun. Ama yok dünya üzerinden silecek illa. Amaç tozunu dahi bırakmamak.

Ama kötü bir haberim var. Ne yazık ki bu mümkün değil size anlatmadılar mı bu son din. Silemezsiniz yani. Gelen son peygamberdi. Biz de kıyamet ehliyiz.

Sizin için üzgünüm o kadar çaba emek boşa. Yazık...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.