Hava Durumu

Korkuyorlar

Yazının Giriş Tarihi: 16.10.2019 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.10.2019 07:30

Çok heyecanlı stresli bir maç izledik.

Karşımızdaki rakip çok güçlüydü. Bende dahil bütün ülke olarak hop oturup hop kalktık.

Evet her milli maç önemli tabi ama bu daha bir başkaydı. Sanki tek yürek olmuşuz da kendimizi dünya ya göstermeye, göstermeyi de geçtim, gözlerine gözlerine sokmaya and içmişiz gibiydi.

Bir hırs bir göğüs kabarıklığı. Değişik duygular...

Sonucu zaten tüm ülke izledi. Biliyoruz, berabere kaldık. İstediklerini vermedik onlara ve lider bitirdik günü. Bunlar önemli de asıl önemli olana gelelim.

Ben bu bizim kriz anlarındaki kabaran birlik ve beraberlik duygusuna hayranım. Statta ciddi bir Türk taraftar vardı. Ve her daim maçı izlerken destekleriyle kendilerini belli ettiler. Bu çok güzel ve çok özel birşey. Maç bittikten sonra genel bir görüntü verdiler stattan. Fransa seyircisinin büyük çoğunluğu stadı terk etmişti. İşte buna çok şaşırdım. Ne olursa olsun o senin milli takımın. Çok abes bir görüntüydü bence. Asıl konumuz ise gol attıktan sonra futbolcularımızın verdikleri o asker selamını ekrana yansıtmamalarıydı.

Golden sonra o tribünlerin heyecanını sevincini yansıtmamalarıydı. Maç bitimindeki o kareleri vermemeleriydi. Herkes çok kızdı eminim eşim de çünkü köpürdü. Bak yayınlamıyorlar vermiyorlar diye zıpladı sinirden.

Hiç sinirlenmedim. İnanır mısınız, aksine hoşuma gitti. O kadar çok korkuyorlar ki. O kadar çok çekinceleri var ki. O kadar çok öz güven eksiklikleri var ki...

Ne yapsalar gizleyemiyorlar. Hiç bir şeye tahammülleri yok. Nasıl berabere kalabiliriz! O kadar çok aşağılık kompleksliler ki.

Allah'ım dedim KORKUYORLAR!

Şükürler olsun ki korkuyorlar. Maç ya bu maç. Bu çekince niye? Bu suratlardaki ifade de neyin nesi? O taraftarın tavrı da neyin nesi? Bu özellikle kaçınmak da neyin nesi? Cevabı çok açık. Bu iyi birşey. Yooo bu çok güzel birşey.

Neden?

İnsan kendine rakip görmediği denk görmediği hiçbir şeyden korkmaz. Birşey hissederse, anlarsa, bilirse tavır alır. Yoksa sen kimsin yani.

Bu ne demek? Bizi biliyorlar. Anlıyorlar. Umursamaz gözükseler bile her adımımızı takip ediyorlar.

En önemlisi artık bizi GÖRÜYORLAR.

15 Temmuz'dan sonra ne kadar gözlerine battıysak demek ki artık her hareketimiz tehdit.

Ne demişlerdi bu maçta da asker selamı verirse Türkiye'yi tehditkar mı algılayacaklardı neydi?

Alın size asker selamı...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.