Hava Durumu

Karışık ortalık

Yazının Giriş Tarihi: 22.05.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.05.2021 07:30

Yine fırtınalı günlere az kaldı sanırım. Ortalık fena karışacak galiba.'Yine!' dedim dün kendi kendime haberlerde dolaşırken.Sonra durdum düşündüm, ne zaman durgundu ki zaten?

Maşallah hep bir sebebimiz var karışmak için o konuda hiç zorlanmıyoruz. Zorlanmadığımız tek konu diyebilirim. Artık o kadar ağır bir yılmışlık var ki üzerimde üstünde üstünden geçiyorum olayların, haberlerin. Şu aralar ortalık da enteresan olaylar dönüyor zırt pırt da karşıma çıkıyorlar.Çıkmasalar bile milletin dilinde şu an ki yegane konumuz bu çünkü .

Ama şöyle açıp da ne neymiş onun bununla ne ilgisi varmış neler dönüyormuş kim ne yapmış diye inceleyesim yok. Sadece hissediyorum fırtına yakın.Yine çok şaşıracağımız, 'Allahım neler neler dönmüş de haberimiz olmamış' diyeceğimiz şeyler duyacağız gibi geliyor.

Çünkü ortalık da gezinenler kavga edenler adı geçenler birbirleriyle çok alakasız insanlar. "Yaa bu bununla ne alaka" demeden geçemiyor insan. Aslında olaylara bu kadar şaşırmamız normal değil bizim. Bu ülke neler gördü ülkeyi bırak daha yaşım kaç bu gözler neler gördü. Geçmiş de yaşadıklarımızı bazen konuşuyoruz da her konuştuğumuz da "Allah Allah neler yaşamışız biz şaka gibi" demeden geçemiyor insan. Daha bakalım gelecekte de şaşıracağımız neler yaşayacağız şu sıralar. Eli kulağında bugün yarın patlayacak gibi duruyor. En hafifinden atlatsak bari çünkü bu sefer millette takat kalmadı. Şaşırmak bile lüks bu sıralar o kadar güçsüz düştük. Ülkece güzel bir tatil ve terapiye ihtiyacımız var aslında. Olsa ne güzel olur tadından yenmez valla. Ciddiyim şu terapi konusunda herkesin sinirleri bozuk kendi kendine de düzeleceği yok öyle gözüküyor. Hayra çıksın yolumuz bakalım neler göreceğiz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.