Hava Durumu

İnsanlığımız...

Yazının Giriş Tarihi: 17.09.2017 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.09.2017 08:23

Savaş naraları atılıyor dünyanın dört bir yanından... Her kafadan bir ses çıkıyor. Kimse kimseyi dinlemiyor. Herkes haklı. Kimse suç üstlenmiyor. Herkesin bir sebebi var. Evet bu savaşların bir sebebi varmış... Bu vahşetin bu katliamın bir sebebi varmış. Ve haklıymış herkes. Suçlu kim miymiş? Suçlu karşıdaki...

Herkese göre suçlu karşısındaki. Peki böyle bir yere varılır mı tabi ki hayır. Peki ne olacak böyle mi devam edecek hep evet böyle, belki de daha da kötüleşerek aynen devam edecek. Ne zamana kadar peki, taaa kıyamete kadar... Dünya bu işte... Bu kadar... Uğruna öldüğümüz kendimizi parçaladığımız dünya bu. Hayır anlamadım neyi paylaşamıyoruz bakın bunu işte gerçekten anlamıyorum. Yok orda petrol varmış orada maden varmış burada su varmış uzuyor gidiyor bu. Eeee peki üç günlük hepi topu yararı bize.

Ölmeyecek de ölmeyende yok benim bildiğim kadarıyla ve bunu herkes de biliyor. Peki. Kardeşler bile birbirine girmiş durumda gerçi bu yeni bir şey değil ama olsun. Neyi paylaşamıyoruz. Arap dünyası deseniz cadı kazanı. Ortadoğu fokur fokur. Bizim de hiç farkımız yok. Uğraş ha babam uğraş bizde zaten. Dün bir iddia atıldı ortaya neymiş Suudi Arabistan'ın amacı aslında Katar'a el koymakmış. Bütün o karışıklığın cefanın sebebi buymuş. Kardeşsiniz siz ya kardeş neden kardeşinin memleketine göz koyarsın ve bunu birde İslam'ın en büyük düşmanıyla birlikte yaparsın akıl sır erecek değil. Ne düşünüyorlar nasıl plan yapıyorlar anlamıyorum. Bir taraftan Kore... O zaten başlı başına olay tek başına. Bir artistik hareketler, füze denemeleri falan gözdağı vermeler ortada hiç bir şey yokken... Çocukça hareketler bana göre. Ve yine bana göre bir şey yapabildiği yapacağı da yok zaten. Nedense bütün bu olanları yapmacık gördüm ben.

Bi inandırıcılık yok. Yine bence bu işte de bir bit yeniği var dikkat çekmek istiyorlar sanki başka yerden başka yere. Bir amaç var sanki bir şeylerin mi üstünü örtmeye çalışıyorlar yeni bir şey mi açmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama var bir şey. Saçma çünkü her şey. Durup dururken neden artistlik yaparsın yani neden kaşınırsın. Arakan... Onu söylemeye dilim varmıyor zaten. Allah'ım say say bitmiyor ki. Her yerde bir şey var insan ne yapacağını şaşırıyor. Hangisine üzülsün hangisine baksın hangisine şaşırsın insan... Sanırım insan olmanın vasıflarını mi kaybediyoruz ne.. Baksanıza bi etrafınıza yanılıyor muyum acaba.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.