Hava Durumu

İdam az gelir, hafif kalır

Yazının Giriş Tarihi: 17.02.2018 07:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.02.2018 07:27

Bir haber okudum. Allahım kanım dondu resmen.

Bizim vicdanımız nereye gitti Allah aşkına! Neden bu kadar acımasız ve ahlaksız olduk? Nereye gitti değerlerimi?  Eyyy vicdan nerdesin? Eyy utanma duygusu nereye saklandın? Ben bunları yazarken gözyaşlarım akıyor yanaklarımdan. Tutamıyorum kendimi. İçim parçalandı, un ufak oldu. Sadece hıçkıra hıçkıra ağlamak isteği var içimde. Ve parçalama duygusu. Hani diyoruz ya biz bir kaç senedir idam geri gelsin diye. Adalet için. Hayır, idam bunun için az gelir az gelir az gelir.

Adana 'da bir adam 3 yaşındaki, evet 3 yaşındaki, bir çocuğa tecavüz ediyor. Söylemeye anlatmaya dilim varmıyor. Okumaya katlanamadım nasıl anlatabilirim haberin detaylarını. Bütün kanım çekildi, okurken kapattım tekrar açtım. Okumaz olaydım diyeceğim ama benim okuyup okumamam bir şeyi değiştirmiyor. Ben sadece gözlerimi ve kulaklarımı kapatmış oluyorum. Ama bu olaylar devam ediyor bitmiyor ki. Bitmiyor Allah'ın cezaları.

Pedefoli diyorlar bunlara. Hastalık mı bu? Ne bu?

Neden bir hastalıkmış onlar da birer hastaymış gibi gösteriyorlar? Neden yumuşatıyorlar? Bunun neresi hastalık? Neden yani? Bu düpedüz sapıklık. Benim aklım almıyor. Hastalık böyle olmaz. Pedefoliymiş. Adı bile var Yarabbim. Adı batsın.  Ne desem az gelecek, içim soğumuyor. Şu an tek dileğim o caninin ölmek isteyip de ölememesi...

Aynı acıları onun da yaşaması. Ondan diyorum ya idam az gelir. Yetmez.

Bir insan neden bu kadar cani olabilir? Nasıl? İnsan fıtratına aykırı değil mi bu? Allah insana ahlak vermiş, vicdan vermiş, acıma duygusu vermiş. Bunlar doğuştan gelen özellikler, insan olduğunu gösteren özellikler. Sen doğuştan gelen bu şeyleri nasıl yok edebiliyorsun. O kadar üstün olan insan, her canlıdan üstün kılınan insan, bir hayvandan bile aşağıya nasıl düşebilir. Hayvanın bile acıma duygusu var.  Yeri geldi mi yavruya, hamile hayvana dokunmuyor. O minicik yavruya nasıl kıyarsın.  O kadar korkmuş ki hastane odasında yabancı biri girince içeriye kolundaki serum iğnesine dikişlerine aldırmadan yatağın altına saklanmaya çalışıyormuş çığlık çığlığa. Ne çok acımasızlık var Rabbim.

Ben okurken dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım nasıl bir vicdansızlıkla kıydın o çocuğa, günahsıza.

O yüzden diyorum idam az gelir. Böylelerinin yok edilmeleri lazım ve öyle bir şekilde cezalandırılmaları lazım ki bir daha kimse cesaret edemesin. Adı dahi anılmasın. Pedefoli ismi tarihten silinsin. Adını dahi anmaya korksunlar. İdam az gelir. İbreti alem olmalı. Herkese ders olmalı. Yine de o çocuğu nasıl bir daha hayata bağlaya biliriz bilmiyorum ama bitmeli bunlar bir daha hiç bir çocuk yaşamamalı.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.