Hava Durumu

Hiç hayır değil

Yazının Giriş Tarihi: 13.05.2020 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.05.2020 07:30

Çok fena bir nesil yetişiyor. El birliğiyle yetiştiriyoruz. Sanki herkes birlik olmuş tüm dünya bir olmuş bir amaç için uğraşıyormuş gibi. Gibisi fazla. Bilerek ve isteyerek yönlendirme yapılıyor.

İyi güzel gösteriliyor.

Malum karantina halleri artık bi süreden sonra oyalanmak için ne yapacağımızı şaşırıyoruz.

Geziniyorum, sosyal medya da baktım millet dizi batağına düşmüş. Baktım baya kişi bir kaç diziyi öne çıkarıyorlar. 'Bende izleyeyim bu kadar güzelse' dedim.

Boşuna övünmez heralde bu kadar insan tarafından diyerekten başladım birine. Bilmiyorum ne kadar izlediğimi. Birinci bölümün ortasına geldim ben şok.

Mide bulantısıyla kapadım diziyi. Ya Rabbim bu ne!!!

İnsanlar bunları izleyip birde müptelası oluyorlar. Oyuncuları dünya seviyesinde üne kavuşuyor, herkes tarafından sevgi seline maruz kalıyorlar.

Bir sevgi bir alaka ilgi manyağı haline dönüşmüşler. Kazandıkları paraları hic söylemiyorum bile.

Çarpık ilişkiler gırla... Kimin eli kimin cebinde belli degil.

Hadi bunlara yıllardır maruz kalıyoruz(!) Alıştık artık(!) Bunlar artık normal geliyor . Olmazsa olmaz işler bunlar, bu haller olmayınca dizi yürümüyor.

Ama artık ben izlemeyeli çok şey boyut atlamış.

Artık işler öyle böyle değil çok fena çığırından çıkmış. Bırakın bunlari bir de normal karşılanıyor bu pislikler. Gayet rahat izleniyor seviliyor el üstünde tutuluyor. Çarpık ilişkilere alıştık derken bu kadarını tahmin etmemiştim. Dizide geçen ilişkilerin en az yarısı eşcinsel. Dedim ki izlerken ne oluyor. Ve bu çok matah bir şey. Ve hiç de yadırganmıyor. Sonra bi baktım bu rollerde oynayan oyuncular daha bir popüler.

Sonra dedim acaba bu dizi mi böyleydi, ben mi buna denk geldim? Değistirdim. Hangi diziye başladıysam hepsi birbirinden beter. Hep bir mide bulantısıyla kapadım ekranı. Nasıl normal karşılanır bunlar aklım ermiyor. Sonra bir küçük araştırdım  bu hayran kitlesinin çapını osunu busunu büyük çoğunluk yeni gelişen nesil. Ergen tayfası dediğimiz.

Geleceğimiz. Teminatımız gençlerimiz.

Bizi ileriye taşıyacak iftiharlarımız. Dünyayı değiştirecek olan nesil.

Her şeyi bizden daha iyi ve güzel kılacak nesil. Hepimizin bel bağladığı büyük umutlar beslediği nesil.

Her şeyi daha iyi daha güzel yapacaklarına inandiğımız nesil.

Ve izledikleri...

Öğrendikleri...

Özendikleri...

Örnek aldıkları...

Rol model belledikleri...

İşler çok kötü yerlere gidiyor. Bu işin sonu kesinlikle selamete çıkmaz. İllaki bunların etkileri olacaktır. Hem de ne büyük etkiler!

Ben artık korkmaya başladım.

Bilerek ve isteyerek yapılan hareketler bunlar. Bu kadar şey tesadüf olamaz. Bunların hiçbiri öylesine çekilmiş yazılmış şeyler olamaz. Bu kadar pislik bu denli süslenemez. Bu kadar özendirilemez. Öylesine sadece gençler bu kadar  hedef alınamaz.

İyi eyvallah bazıları işlerini iyi yapıyorlar mesajlarını iyi yerleştiriyorlar.

Anlamadığım bu kadar pisliği gördüğümüz halde olmaz artık bu kadar da dediğimiz halde biz hala bu tongaya nasil düşüyoruz. Bir de mevzu bahis burda evlatlarımız. Hedef alınan onlar. Her şeyden sakındığımız canlarımız. Bu böyle gitmez gidemez yoksa sonumuz hiç hayır değil!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.