Hava Durumu

Hep zarar ziyan

Yazının Giriş Tarihi: 07.04.2021 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 06:30

Ben şaşıyorum bu işlere. Hala birilerinin bazı şeylerden dersler çıkarmamasına.

Yeter da! Kaç kere denendi olmadı işte yeter niye bu ısrar. İyi madem bir şeyler yapmak istiyorsunuz az yaratıcı olun. Bir bakın bir düşünün. Olmuyor işte bazı şeyleri öğrendi bu millet artık aynı oyunlara düşmüyor. Artık gerçek bir şeyler görmek istiyor. İkna edilmek istiyor, sebep sonuç istiyor, ele avuca gelecek icraatlar istiyor. Gerçeklik istiyor gerçeklik. Neyin ısrarı neyin kavgası bu.

Haberi izleyince yok artık dedim, gerçekten mi? Acaba yanlış anlaşılabilirler mi? Sonuçta herkesin kendine göre yanlış ve doğruları var. Olabilir yani. Bana doğru gelen onlara yanlış gelir bir sey diyemem.

Açtım bildiriyi baştan sona okudum. Olmadı bir daha okudum. Bir daha bir daha. Kaygıları var anladık ama üslup...

Seçilen kelimeler...

Bakın bunlar öyle alalade rastgele olan şeyler değildir. Bu adamlar öyle boş adamlar değiller. İnce adamlar bunlar zeki adamlar. Her adımları hesaplı insanlardır bunlar. Her kelimesi kelimesine üzerinde dura dura kim bilir kaç zamanda hazırlandı bu bildiri. Özene bezene cımbızla seçerek milletin önüne konan şeyler bunlar. Adamlar büyük, kelimeleri de büyük. Yok işte endişeleri var ondan böyle denk gelmiştir falanlar filanlar hep yalan.

Neden hep zorbalık da arıyoruz çözümü.

Adam gibi çıkıp da derdini anlatan yok. Hep bir zarar ziyan kırmaca dökmece.

Neden biliyor musunuz? Çünkü devleti milleti düşünen yok. Herkes kendi çıkarına bakıyor. Çıkarına ters düştü mü bir şeyler ortalığı yangın yerine çevirmekten hiç çekinmiyorlar. Varsa yoksa çıkar ilişkisi. Simdi bu bildirinin millete ne yararı var. Bir düşünmek lazım bir tartmak lazım yarar zarar hesabı yapmak lazım.

Ama bunca zaman ne hayır gördük ne yarar. Anca zarar ziyan. Hala iyilik bekleyeni de anlamıyorum açıkçası.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.