Hava Durumu

Hadi hayırlısı

Yazının Giriş Tarihi: 11.08.2018 07:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 07:04

Değişik ve her zamankinden farklı bir şeyler dönüyor hadi hayırlısı.

Uzun zamandır kriz gibi bir şeyin içindeyiz... Daha sanki yeni yeni çakıyoruz gibi bunu da. Krizdeyiz dolar aldı başını gidiyor euro desen söylenecek laf yok o biçim. İlk defa onları bu seviyelerde görüyoruz ve gerçekten durum vahim gibi duruyor.

Ve soruyoruz neden böyle oldu ki bir anda? Aslında hiçbir şey bir anda olmaz sebepleri ve haliyle sonuçları olur. Ama gerçekten hızlı işledi bu sefer sanki.

Çünkü çıldırdı Amerika. Nereye nasıl saldıracağını bilemiyor. Kudurmuş gibi. Bir ona çarpıyor bir buna. Şuan arasının bozuk olmadığı ne kadar ülke kaldı ki? Kaç ülkeye birden aynı anda yaptırım kararı aldı, adamda benim anlamadığım bir şey var. Neden bu kadar uğraşıyor bizimle? Kafayı bizle bozmuş gibi geliyor bana. Ben de işte böyle sebeplerine takılıyorum ve gerçekten çok merak ediyorum. Bana kalsa yani çok da şey yapmamak lazım derim. Anca kendimize bakabiliyoruz çünkü. Kendimiz daha içimizde bir yoluna girememişiz yani bana göre. Olan bu ama ben demek ki büyük resmi mi kaçırıyorum acaba? ABD bu kadar uğraştığına göre. Vardır bir bildiği boşuna aç kurtlar gibi saldırmaz yoksa.

Ve nedense bu coğrafyada uğraşacaksa eğer önce bizden başlıyor. Sonra işte sırayla artık İran'a falan geçiyor. Ama muhakkak açılışı bizle yapıyor. Bu kadar bizi sıkıştırmanın sebebi bir vatandaşı olamaz diye düşünüyorum. Çok büyük bir şeyler dönüyor bilemediğimiz. Mevlam hayırlara çıkarsın. Burada da aslında bize çok iş düşüyor. Bu senin benim meselem değil, artık bizim meselemiz... Ülkemizin, devletimizin meselesi. Hep birlikte hareket etmemiz lazım. İktidarı ile muhalefeti ile... Hep birlikte! Sorun burada bütünlük. Beni ilgilendirmez diye kenara çekilmek olmaz. Ama bunu da umarım başarabiliriz. Şuanda bir olmaya ve aynı anda hareket etmeye ihtiyacımız var. Başka bir şeye değil. Bazen inatlarımız hiç olmayacak yerde tutuveriyor çünkü. Sonra aymamız biraz zaman alıyor. İnşallah bu sefer hep beraber bu zorluğun da üstesinden geliriz.

Birlik içinde dağılmadan senin suçun, benim suçum demeden. Beni ilgilendirmez demeden. Aman o gidecekse, bu gidecekse ne olursa olsun demeden. Sadece ülkemiz için bir arada durmayı başarabiliriz İnşallah. İste o zaman bize karada da denizde de ölüm yok Allah'ın izniyle. Kaldıramayacağımız yük de yok.

Sadece birlik olmayı becerebilelim o kadar gerisi gelecek zaten.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.