Hava Durumu

Gülsek mi ağlasak mı?

Yazının Giriş Tarihi: 04.12.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.12.2021 07:30

Biz iki senedir ha bugün ha yarın bitecek bu illet diye beklerken yeni yeni varyantları ile karşımıza tekrardan çıkıyor mübarek. Dört gözle beklediğimiz o zaman sanırım uzun bir süre gelmeyecek, görünen de o.

Tamam,'Salgın var' dendi.Anladık hepimiz neredeyse aşılarımızı olduk.Oh iyi artık diye derin bir nefes çekmeye,biraz rahat etmeye, azıcık gerilen kaslarımızı gevşetmeye kalmadan başka bir sürümü çıkmış meğer.

Meğer bu daha da ölümcülmüş. Bilmem kaç kat daha hızlı bulaşıyormuş. Aaa bakın en vurucu noktaya gelmedim bizde oluşan antikorlara karşı da dayanıklıymış. Yani ne demek bu? En başa geri döndük demek. Her şeyi baştan yaşayacağız demek. 2 sene neredeyse çöp oldu demek. Aşılar mı valla en son yenilerine ihtiyacımız var diye açıklama yaptılar. İşte durum bu. Ne çıkaralım şimdi bundan?

En başından beri bir sürü senaryo dolaştı ortalıkta. Senaryo dedik geçtik inananımız elbet çıktı doğru bulan elbet oldu ama çoğunluk olmaz öyle şey deyip geçtik. Hepimiz güvendik bilir kişilere ve teslim ettik kendimizi. Ama ne yalan söyleyeyim her geçen gün inancım ve güvencim darbe yiyor. Bitmek şöyle dursun azalmadı bile daha da üstüne bir üst sürümleri çıktı durdu.

Oysa 'aşı bulundu' dendiğinde ne kadar sevinmiş ve kurtulduğumuzu sanmıştık.

Nasıl imtihanlara gark oluyoruz değil mi?Son yıllarda ne hastalık dan ne de krizlerden başımızı kaldırabildik. Dört bir yandan sıkıntılara gark olduk resmen. Haliyle insan da beyin de kalmadı akıl da. Ne yapacağımızı neye inanacağımızı şaşırdık her konuda. Her tutunduğumuz yalan oluyor. Bırak kaçacak deliğimiz bile kalmadı.

Zam konularına hiç girmiyorum, giremiyorum ağzım beş karış açık izliyorum gördüklerimi. Lal oldum resmen.Neye el atsak elimizde kalıyor. Evet dünya genelinde kriz yaşanıyor şuan ama bizdeki de bir başka oldu her zamanki gibi.

Artık yokluğumuzla da dalga geçebilecek hale geldik. Araba alamadık hala dalgasını geçtik geçen "aman iyi oldu en azından aman benzin zamlandı hadi zam gelecek sıraya girelim derdimiz yok en azından" diye. Gülsek mi ağlasak mı şimdi dedim. Sanırım ikisini bir arada yapacağız artık.

Tek duam var artık sağlığımızı almasın Rabbim. O olmadan her şey boş. En büyük zenginliğimiz çok şükür.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.