Hava Durumu

Gribe bile bir haller oldu

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2021 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2021 06:30

Son iki senedir koronayı konuşmaktan son zamanlardaki gribe hiç sıra gelmedi.

Bilmem fark etmeyen hatta hasta olmayan kalmadı değil mi?

Ben daha ömrümde bu kadar hasta olduğumu bu kadar uzun süre hasta kaldığımı hatırlamıyorum.

Öyle ağır seyrediyor ki bir an acaba korona mı oldum diye koşa koşa test yaptırmayan da kalmadı. Ben bile doktora,"Bu ne böyle Allah aşkına bildiğimiz grip buysa korona nasıldır anlamadım ben.Neden bu kadar ağır seyrediyor hiç daha önce böyle bir şey yaşamadım" dediğimde güldü.

"Her gelen bunu soruyor" dedi.Ve devam etti: "Bu sene gribe bile bir şeyler oldu.Değişik bir hal aldı.İnatçı grip diyoruz buna" dedi. Nedeni yok. Yada ben cevabını alamadım bilmiyorum.

Çocuklar desen zaten her daim hasta.Her ay mutlaka bir tadına bakıyoruz istisnasız hep beraber. Ne yapsak ne önlem alsak da fayda etmiyor. Bir geldi mübarek gider gibi yapıp tekrar geliyor.

Birinden bana tekrardan buluşacak diye artık ödüm kopuyor. Hafif aksıran tıksıran duyunca kıyın kıyın kaçıyorum. Kendim az kırık olsam kapı dışarı çıkmıyorum kendim korktuğumdan herkesin de çekineceğini var sayıyorum. Bir kısır döngüye girdik ki sormayın. Bir ay önce de şifalıydık şuan yine başa sardık her ay mutlaka uğruyor sekmeden.

Bir şey daha fark ettim bu süreçte bitkisel hiçbir şey de fayda etmiyor enteresan şekilde. İlla ediyordur evet ama çok yavaş ilerliyor süreç.Dayanamayıp koşa koşa ilaca başlamak zorunda kalıyorsun, ister istemez. O hatayı bir kere yaptım ilaç kullanmayacağım diye perişan oldum yerlerde süründüm.Ne yapsam da fayda etmedi dünyaları denedim denemediğim şey kalmadı ama yine de olmadı. Mecbur yine el mahkum en hafifinden kaçarken en ağır antibiyotikle açılışı yaptım.

İlginçlikler silsilesi eşliğinde bir seneyi daha deviriyoruz bakalım. Gribimiz bile bir hallere bir şekillere girdi. Gerisi malum şekil değiştirmeyen ne kaldı ki zaten.

Her şeyimiz bir tuhaf oldu.

Hayatımız zaten her daim atraksiyonlu engebeli inişli çıkışlıydı son 2 senedir de hendektir çukurdur ne varsa onlarda eklendi oh tadından yenmez oldu artık.

Bu günlerin tadı uzun süre damağımızda kalacak o şimdiden belli oldu. Uzun süre etkisinden çıkamayacağız.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.