Hava Durumu

Geliyor yine gelmekte olan...

Yazının Giriş Tarihi: 24.07.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.07.2021 07:30

Başlıyoruz hazır mısınız? Yine yine yeniden.

Geçen kış olduğu gibi bu kış olduğu gibi önümüzdeki kış da devam.Gözüküyor ufukta kara bulutlar. Güneş tepe de ama o bulutlar bu güneşte bile gözükmeye başladılar. Yaklaşıyor yine sağanak.

Ca'nım insanlık yine kapanacak gibi gözüküyor. Her defasında başa dönüyoruz. Ha kurtulacağız ha kurtulduk derken anlamadan hoopp en başa tepetaklak. Ne yapsak yada ne yapmasak da olmuyor. Sayıyoruz yerimizde. Artık bizde sapıttık neyi yapalım da iyi olsun veya neyi yapmayalım da eskiye dönelim.

Yazın ortasındayız ama daha şimdiden alarmlar çalmaya başladı. Bir de bunun kışı var sonumuz hayırolsun. Vallahi Artık kimsede de takat kalmadı sabır kalmadı güç kalmadı ama yol da bir türlü bitmedi gitti. Daha verilecek sınavlarımız bitmemiş anlaşılan. Hakikaten kurtulduk sandım ben yine ya. Geçen senede öyle sanmıştım. Ama ne oluyor nasıl oluyor anlamadan yine girdaba girmiş halde buluyoruz kendimizi çekiyor da çekiyor içine mübarek.

İngiltere kırdı kafayı saldım çayıra Mevla'm kayıra deyip bıraktı ipleri. Vaka sayıları tavan olmasına karşın tüm yasakları bir anda kaldırdı. Ve 100.000 üzeri on görüyoruz önümüzdeki günlerde diye de açıklama yaptı üstelik. Halk da maşallah yılbaşı kutlar gibi kutladılar bu olayı. Gece kulüpleri o gün full çekmiş. Salgınmış falanmış filanmış artık ülkede hal getire.

Şaşırmakla birlikte acaba mı diye de geçmiyor değil aklımdan bazen. Tamam hakikaten delilik bile bile lades hatta ama olmuyor işte. Ne yapsan kurtulamıyorsun herşeyi denedik denenmedik halt kalmadı ortada yine de olmuyor işte. Bu yüzden benim de acabam. Biz de mi kırsak kafaları acaba diye bundan düşünüyorum.

Ne yapalım bazen de insanın elinde olmuyor bir şeyler. Ben yine allak bullak oldum ondan bu kafa karışıklığı. Kızsam mı ağlasam mı ne yapsam bilmediğimden.

Ne diyeyim galiba yine bize hayırlısını istemek düşüyor.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.