Hava Durumu

Entrikalar entrikalar...

Yazının Giriş Tarihi: 01.02.2020 06:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.02.2020 06:50

2020 ye hızlı bir giriş yaptık.

Zaten artık son bir kaç yılımız bu hızda geçmeye başladı ama bu sene baya entrikalı başladık. Ülkece zaten domuz gribi salgınıyla kırılıyoruz. Hastanelerdeki enjeksiyon odalarında özel-devlet farketmeksizin ekmek kuyruğu gibi kuyruklar. Bende nasibimi aldım, oradan biliyorum. Girilecek gibi değil. Gitsen ayrı bir dert, gitmesen hastalıktan kırılıyorsun. Ülke dışı ayrı kazan. Nur topu gibi efsane bir virüsümüz daha oldu, yenisine ihtiyacımız varmış gibi. Koskoca Çin çaresiz. Hatta şuan koskoca Uzakdoğu çaresiz. Söylentiye göre önlem alınmazsa dünya çaresiz. Sebebi tam bilinmemekle birlikte yarasa çorbasından (!) bulaştığı tahmin ediliyormuş. Muş da muş...

İyi hoş da bu adamlar yeni başlamadı ki acayip şeyler yemeye. Çin ya bu. Biz bildiğimizden hatta bilmediğimizden beri zaten acayiplikler ülkesi değil mi? Zaten yedikleri değişikti. Yeni mi hastalandı yarasalar. Zaten yıllardır yenen bir şeymiş bu.

Bir varsayım bu ikincisi ise bana göre gerçekten virüsten bile tehlikeli; Bir deneme, bir oyun, bir göz dağı, bile bile insanlığı (güçsüzleri)yok etme planı... İşte adına ne denirse...

Sen misin dünya devi olmaya çalışan, sen misin Amerika ya kafa tutan, sen misin ekonomiyi yönetmeye çalışan, sen misin sesini yükselten, sen misin bende buradayım diyen. Al. Bedeli... Neredeyse tüm dünya Çin üretimlerini askıya aldı. Dünya devleri üretimlerini durdurdular. Süresiz.  Ya zaten adamlar açık açık diyor da aslında da anlayana; Amerika eski Dışişleri Bakanı demişti: "Biz bile bile güçlenmelerine izin veriyoruz ki sonrasında bizim asıl gücümüzün neler yapabileceğimizin farkına varabilsinler"

Adamlardaki öz güvene bak.

Aslında neden olmasın ki. Her daim kaçak dövüşmüş, her daim alttan sular yürütmüş, hep sağ gösterip sol vurmuş, savaş adabından bihaber böyle böyle her şeyden sıyrılmış, hep piyonlarına yaptırmış işlerini, maşası çok olanın neden özgüveni olmasın ki.

Bak saman altından ne yapıp edip koskoca dünyayı uyutup bu hakkı sana kim veriyor demeye bile zaman bulamadan, Kudüs'ü İsrail'e verecekmiş (!) Sen kimsin diyen yok. Google haritayı çoktan güncelledi bile gören yok. Zaten olan çoktan oldu uyanan yok. İşe uyananı duyan yok. Ee boşa demiyorlar sevda gözleri kör edermiş diye. Sevdalıyız sevdalısıyız!

Amerika idolümüz. Refahlar ülkesi. Her yer pis kaka Amerika mis. Hayranız. Hastasıyız. Böyle devam. Görmemeye devam. Hadi bakalım.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.