Hava Durumu

Dengeler şaşar!

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2020 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2020 06:30

İyi şeyler de oluyor galiba. Bir yandan çokta ümitlenmek istemiyorum. Ya bir şeyler yolunda gitmezse hayal kırıklığına uğrarsam diye. Zaten ne yaparsak yapalım psikolojimiz dalga dalga. Ben iyiyim sıkıntım yok sağlık olsun da desem de var bi arıza. Aslında son 1.5 senedir öyle ahım şahım gezmişliğim yok. Bebekle ne kadar çıkılırsa dışarıya o kadar çıkmışlığım var. Oda arabayla git gel ee zaten kıştıı, soğuk, ayaz derken. Evdeydim ben yani aslında benim için pek bir şey değişmedi. He sadece markete gidiyordum sıkılınca yürüyordum falan filan. Ama gel gör ki biri çıkmayacaksın evden deyince sıkıntı oldu. Yasaklar insana cazip gelirmiş derlerdi hakikaten öyleymiş. Afakanlar basıyor daral geliyor hava alamıyorum diyorum. Sonra düşününce ee zaten çıkamıyordun Nagihan bu neyin daralı. Ama yok yasak ya bana cazip dışarısı.

Diyorlar bu sene bulunmaz aşı yok yazın da evdeyiz sıcaklarda da etkisini yitirmiyormuş virüs dedikçe daha da geliyorlar. İşte bunların hepsi bir ümitti ya o yüzden daha çok haraplık bırakıyor insan da.

Şimdi de eğer olursa çok efsane bi haber var; Ercüment Ovalı'dan bir müjde! Daha çalışma geliştirme aşamasında ama etkili deniyor ve çok ümit vadediyor deniyor . Ortada daha kesin bir şey yok evet ama bi ümit veriyor Ercüment hoca. Faydası olacağına inanıyorum diyor kendisi tabi oda daha emin değil denenmesi gerek diyor. Ama güzel haber tabi bu. Çok önemli bir haber. Heyecanlı bir haber. İnsana bi ümit doğuyor. O yüzden diyorum kendi kendime çok da bel bağlama bakalım bi dur. Eşim bile sevinçle gelmiş bana okuyor haberi. Dedim ki, "Dur, sevinme hemen. Bak sonrası istesekte istemesekte biraz ağır oluyor. Biraz bekleyelim evet güzel ama bi bekle bakalım."

Oda diyor ki, "Bak bu tüm dünyayı değiştirir eğer gerçekse. Dengeler şaşar bir şeyler hemde çok önemli şeyler değişir" Bir durdum, düşündüm sonra dedim ki EYVAH! Bir ihtimal dahi olsa EYVAH! Hem sevindirici hem biraz korkutucu. Neden?

En basiti haberin yorumlarına bakayım dedim yüzde 70'i anında "Hocayı koruyun , önlem alın acilen, bir sıkıntı çıkmasın, uçağa bindirmeyin hocayı, hemen haber verilmese miydi acaba, bize yaptırırlar mı bunu..." gibi gibi bir dolu yorum. Herkes aynı anda aynı şeyi düşünmüş. Çünkü bu işte bile bu virüs olayında bir bit yeniği var. Bir ihtimal var bi acaba mı var. İnsan eliyle oluştu diyen var. Bilerek yayıldı diyen var. İlaç firmalarının oyunu diyen var. Korku imparatorluğu yaratılmaya çalışılıyor diyen var. Var da var. Diyeceğim o ki cadı kazanı yani. Çıkabilene aşk olsun. Ama en çok da anlamadığım maske savaşları var şu an ülkeler arası. Acil maske üretemeyecek kadar aciz mi bu Amerika, İngiltere, Fransa. Maske ya  silah değil istenen. Hani süper güç dü bunlar. İlginç şaşırtıcı ve düşündürücü... Var bir bit yeniği...

Eğer ki her şey güzel gider başarırsak doğruysa her şey yıkılır tüm bildiklerimiz. Tüm taşlar oynar ve dengeler değişir. Bu dengeler de Türkiye'nin yeri çok başka yerde olur.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.