Hava Durumu

Dalga geçtikleri ne varsa bir bir oluyor

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2022 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2022 03:41

Karışıyoruz yine. Önümüz arkamız sağımız solumuz sobe. Şimdi kaç kaça bilirsen korun korunabilirsen hadi .

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Dört bir yanımız hendeklerle dolu. Kaza kaza en sonunda korkulan olacak diye artık düşünmüyor değilim. Her yanımız ateş her yanımız gayya kuyusuna döndü. Sanki bile isteye yaparmış gibi sırasıyla geliyorlar bakalım bize bize doğru.

Hani sözde bunlar komplo teorisiydi yıllarca dalga geçtiler durdular da kimse inanmadı. Yazık güzelim adamı zamanında dinlemedi kimse. Oysa ki Rahmetli Erbakan az uyarmadı bizi de dilinde tüy bitti adamın. Ama yine de yaranamadı yine de inandıramadı bir de bırak alay konusu yaptılar pırlanta gibi adamı. Biz hiçbir zaman elimizdekinin kıymetini bilemedik. Her zaman kaybedince kafamıza dank etti her şey. İş işten geçtikten sonra yani. Halbuki ne kıymetli cevherlerimiz vardı bizim. Ah ne olurdu ki şöyle az adam olaydık zamanında değer bileydik kıymet bileydik az saygı duyaydık biraz büyük sözü dinleyeydik. Yok olmaz ama biz bir şeyi zamanında yapamayız kıymet bilemeyiz bulduk mu böyle insanlar adamlar en büyük hobimizdir yerden yere vurmak onları,maskara etmek dalga geçmek en sevdiğimiz eğlencemizdir bizim.

Şimdi yoklar ya İş işten çoktan geçti ya "aaaa ne iyi adamdı nurlar içinde yatsın, çok ön görülüydü, çok çalışkan çok edepli çok adaplı çok bilgili..."

Hiç unutmam Erbakan ın ölümünden kısa bir süre sonra Fatih Altaylı programında öve öve bitirememişti hocayı. " o kadar cefa çektiler belki de Türkiye de onlar kadar çile çeken bir güruh yoktur ama hepsi de çok edepli ahlaklı bir şekilde hiç çizgilerini bozmadan kibar bir dille karşılık verdiler hep. 28 Şubat da yaşananlar kolay değildi ama hiç çileden çıkmadılar, kızıp da hiçbir tarihte hiçbir zaman kamu malına zarar vermediler, sadece kanunlar nezdinde mitinglerde haklarını aradılar. Kanunsuz İş yapmayan kimseye zerre zararı dokunmayan başka da emsali olmayan bir nesil bir topluluk yetiştirdi Erbakan...

O kadar olay yaşadılar ama ben onlardan daha bir eline taş alıp da cam kıran yada polis arabasına sopa sallayan taş fırlatananı görmedim o zamanlar hep sahadaydım bir taşkınlık dahi görmedim..." dedi.

Çok iyi hatırlıyorum hüngür hüngür ağlamıştım sinirden.

Eşek ölünce badem gözlü olurmuş. İyi bir örnek değil ama...

En büyük karşıtlarından biriydi sayın Altaylı zamanında. Az çektirmediler el birliği ile kendisi de başı çekenlerinden idi. Kıymeti mi var adam göçüp gittikten sonra bunları itiraf etmenin. Hakkı haklıya zamanında verseydiniz. En azından saygı duysaydınız. Ama olmaz. Şimdi gitti ya övse de yerse de kıymeti yok işte ağız ucuyla övmeyi yeğledi paşa hazretleri, lütfettiler.

20 yıl önce ne kadar dalga geçtikleri, komplo teorisi dedikleri ne varsa bir bir gerçekleşiyor. Etrafımız oldu ateş çemberi çıkacak bir yer bile kalmadı kaldık orta yerde. Akılsız başın cefasını bakalım nasıl çekeceğiz.  Ama biz bunu hakettik.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.