Hava Durumu

Bu kadar pislik çok fazla

Yazının Giriş Tarihi: 08.09.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.09.2021 07:30

Bazen nadir de olsa boş zamanım oluyor. Film izlemeyi de çok severim.Yani severdim.Uzun bir süredir böyle bir lüksüm yok. Ama işte arada zaman da müsait olunca yeni şeyler keşfetmek istiyor insan. Ne izlesem diye düşüneceğime arayacağıma bende sosyal medyada insanların övdüklerini değerlendirmeyi seçiyorum. Bazen bu bir film bazen de dizi oluyor. Ve başlıyorum o insanların öve öve bitiremedikleri yapıtları izlemeye. Birini seçiyorum basıyorum düğmeye. Yemin ediyorum tam tamına 5 dakika sürüyor kapatmam. Bir değil iki değil üç değil delireceğim.

Ya biz ne ara bu kadar midesiz olduk. Yav bari azıcık dayanabilsem gerçekten mide bulantısıyla kapatıyorum çoğunu. Böyle bir rezillik ve utanmazlık olamaz. Ve insanlara şaşıyorum hakikaten bunları izleyip birde ballandıra ballandıra övüyorlar. O filmlerde dizilerde ki baş rollerin fanları falan oluyorlar. Gerçekten dayanılacak gibi değil. Her türlü rezillik pislik edepsizlik aşağılık burada. Ve bu diziler rekor kırıyorlar oyuncuları milyon dolarlar kazanıyorlar. Niçin? Bizi, içimizi dışımızı, büyüğümüzü küçüğümüzü zehirledikleri için. Teşekkür ediyoruz birde onlara bunca rezilliği bize öğretip normal kabul ettirdiğiniz için paralara boğuyoruz onları. Benimde şaşırdığım konu bu zaten. İzleyip normal karşılayıp üstüne hayranlık duymak, sevgi beslemek, sempati duymak. O kadar yozlaştırıcı ki özellikle bilerek ve isteyerek çekilmişler. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Çünkü tüm diziler mi böyle olur. İzlenecek aslında izlenebilecek bir şey bulamadım 1-2 yapıt dışında. Onların konusu da eskiye dayanıyor günümüzü anlatmıyorlardı. Bir nevi edeplerini bozamamışlar mecbur kalmışlar.

Bunca iğrençliği neden bu kadar popüler yapmaya çalışıyorlar ellerine ne geçecek dünya gençleri yozlaşınca bilmiyorum. Sadece bizim ülkemiz için geçerli görmüyorum bunları. Tüm insanlık için belli başlı kurallar vardır değişmeyen. Nereli olursan ol bazı şeyler herkes için abestir. İşte sanki o tüm abeslikleri ortadan kaldırmak için uğraşıyorlarmış gibi , bilerek ve isteyerek yapılıyormuş hissi aldım hep. Hem tiksindim hem üzüldüm. Gidişat iyi değil çünkü. Bundan ilerisi de yok o kadar dipte ki her şey. En dibi gösteriyorlar gelecek nesillere bundan ilerisi yok çünkü. Dünyada bir anda bunca pisliğin artması da tesadüf olamaz. Ee bunca şeyin bir karşılığı olacaktı elbet. Daha da kötü geri dönüşlere maruz kalacağız benim korkum o.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.