Hava Durumu

Bu daha başlangıç

Yazının Giriş Tarihi: 26.08.2020 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.08.2020 06:30

Demişti dersiniz, bizim önümüz artık öyle bir açılacak ki, biz öyle bir yol kat edeceğiz ki kendimiz şaşıracağız olan bitene.

"Ne oluyor, ne ara bu hale geldik? Ee biz daha dün kendimizle cebelleşiyorduk, ne oldu da bu seviye atladık" diyeceğiz.

İçim öyle huzurlu öyle inançlı bir görseniz. Sanki bir su geldi temizledi tüm korkularımı, endişelerimi, bekleyişlerimi...

Daha yeni başladık ey dünya.

Oyunlara dahil olmaya geliyoruz.

Düzeninizi alt üst etmeye geliyoruz.

Kurduğunuz kandan, leşten, kalelerinizi başınıza yıkmaya geliyoruz. Ne kadar alınmamış hak, yerde kalmış kan varsa ödetmeye geliyoruz.

Mazlumun elinden tutup layık olduğu yere çıkartmaya, sizi de alaşağı etmeye geliyoruz.

Ne büyük inanç, şimdiki halimize bakarak söylüyorum ne büyük laflar değil mi? Ama gerçek olacak.

Halbuki ben korkak bir insanım bazı konularda.

Konu devlet, millet, saadet olunca birçok korkum var. Endişe duyarım olacak mı, olabilir mi diye. Ama artık bitti. O korkularımdan arındım. O kadar inancım varmış ki, o kadar şartlamışım ki kendimi bir günde bitiverdi.

O beddua kalktı ya güzel memleketimin üstünden, o ölü toprağı silkeledik ya üstümüzden, artık bizi yerimizde tutan, tutacak hiçbir şey kalmadı.

İnanmayanlara, dudak bükenlere, ne alakası var diyenlere, abartıyorsunuz diyenlere, küçük görenlere inat. Şaşkın bakışları eşliğinde hem de.

Ve iddia ediyorum daha yeni başladık. Şimdi işte asıl Türkiye bu diyecekler. İlk adımı attık üstelik. Yıllardır oralarda gezip de önlerine tonlarca para döktüğümüz halde, "Bir şey bulamadık, buralarda yok boşa aramayın, bulunmuyor" diyenlere inat çok kısa bir sürede bulduk kendi doğalgazımızı. Artık sonrası Allah'ın izniyle çorap söküğü gibi gelecek.

Engel olunamayan, durdurulamayan bir hızla ilerleyeceğiz.

İçimizdeki ve dışarıda ki düşmanlarımıza inat emin adımlarla.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.