Hava Durumu

Böyle devam!

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2019 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2019 07:30


Türkiye istediğini aldı. Gördük ki istersek her şeyi yapabiliyormuşuz. İstersek şakamız olmadığını açık açık gösterebiliyormuşuz. İstersek gayette kararlı olabiliyormuşuz. İstesek dünya devini ayağımıza getirebiliyormuşuz. Hele ki onca tehdide rağmen.

'Bitiririm, yıkarım, yok ederim'lere rağmen.

Nasılmış?
Hani ne oldu? Onca yalan haber çöpe gitti. Bir anda çark ettiler. Ne oldu o bol keseden atmalara? 'Yok ederim'lere ne oldu? Asarım keserimler nereye gitti? O kabadayı tavırlara ne oldu?

Ne oldu biliyor musunuz... 1 hafta gibi kısa sürede 600-700 terörist yok edildi. Ne yapılsa geri adım atılmadı. Onca tehdidi görmezden geldik. Sadece devlet olarak değil halk olarak da. Ülkece gözümüzü kararttık. Ne olursa olsun dedik tek vücut her şeyle başa çıkabilirdik inancımız tamdı. Ve dünya bir kez daha gördü. Türk 'ün asker olduğunu gördü. Halkıyla  beraber koskoca bir ordu olduğunu gördü. Bir kez daha. Ve bir kez daha bu ordunun asla yenilemeyeceğini gördü. Ne yapsalar durmayacağını gördü. Ve göze alamadılar bu orduyu karşılarına almayı. Alamazlardı çünkü. Çünkü o zihniyet bunu anlayamazdı. Çünkü onlarda bu yürek, bu inanç yok... Bu gözü karalık, bu deli kan, bu iman yok.

Bizi denediler önce yaptırımlarla ekonomiyle, yıpratmayı denediler. Türlü türlü oyunlar oynadılar. Ağız dolusu tehditler savurdular dünya birleşti karşımızda dikildiler. Ama sadece lafta kaldı. Ama bugüne kadar bunlardan korkmuşuz biz hep geri adım atmışız hep sinmişiz. Ve yine öyle olacak sandılar. Ama olmadı evdeki hesap çarşıya uymadı. Çünkü artık anladık onları ve en önemlisi kendimizi de anladık tekrardan görmeye başladık. Ne olduğumuzu hatırlamaya başladık. Ve iste dönüm noktası.

Silah satmayacakmışlar bize iyi ne güzel oldu. Manayla kendi silâhımızı üretir olduk. Başardık da hem de alnımızın akıyla. Şuan yüzde 70'ini biz üretiyoruz 30'unu vermeseler ne çıkar! Bizde o gazla tümden dünyadan bağımsız oluruz. Çok da iyi olur çünkü başı sıkışınca kafası çalışanlardanız biz. Rahatlık bize göre değil, bir ağırlık çöküyor o zaman bize.

Anladık ki ne kadar bizi küçük gördüklerini önemsemediklerini gözümüze soka soka söyleseler de hala askeri olarak bizi karşılarına almaya cesaretleri yok. Öyle bir yürekleri yok hala. Çok şükür...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.